Sex shop Svet erotike

Kdo smo?

Naša pot se je začela leta 2008 in vse od takrat se naša ekipa osredotoča predvsem na zadovoljstvo naših strank. Najdete nas lahko tako na spletu (http://www.sveterotike.si), kot tudi v razstavnem salonu v Virmašah pri Škofji Loki. Vhod v trgovino se nahaja v pritličju stavbe in je popolnoma diskretno označen. V Svet erotike smo vam od ponedeljka do petka na voljo za pomoč in svetovanje, zato se brez zadržkov lahko obrnete na nas in skupaj bomo zagotovo ugodili vašim željam.

Za vse, ki se raje poslužujete nakupovanja preko spleta, pa vam je 24 ur na dan vse dni v tednu na voljo naša spletna trgovina, ki jo najdete na prej omenjeni povezavi. Prednosti, ki jih ponujamo pri nakupovanju preko spleta, so hitra dostava (1–2 dni, saj se naša zaloga nenehno obnavlja) in popolna diskretnost (vsi izdelki so dostavljeni v nevtralni embalaži). Poleg tega vam pri nakupu nad 50,00 € nudimo brezplačno poštnino, pri nakupu nad 60,00 € pa vam poleg tega podarimo še darilo.

Trgovina z erotičnimi pripomočki

Zakaj izbrati Svet erotike?

Če se sprašujete, zakaj je prav sex shop Svet erotike prava odločitev za nakup.

Kot že omenjeno, se na trgu pojavljamo že več kot desetletje – vse od leta 2008, zato se zagotovo lahko pohvalimo s številnimi izkušnjami in odličnim poznavanjem produktov, ki jih imamo v ponudbi. Sex shop Svet erotike je najbolj založena trgovina v Sloveniji, ponudba pa temelji na blagovnih znamkah, ki zagotavljajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Če priznamo ali ne – moški in ženske ljubimo seks in vse, kar spada zraven. V ekipi Svet erotike se tega dobro zavedamo in se prav zato maksimalno trudimo, da ugodimo željam vsakega kupca.

Poleg tega vam kvalitetne produkte ponujamo po nizkih cenah – ves čas vam v kotičku s 60 % popustom nudimo preko 200 erotičnih igračk in ostalih seks pripomočkov.

Vabimo vas, da se o navedem prepričate kar sami, in nas obiščete v razstavnem salonu ali na spletu – sex shop Sveterotike.si.

Trgovina z erotičnimi pripomočki

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.