Si brez statusa študenta ali dijaka?

Ni panike, če imaš paket Mladi!

V paketu Mladi Zavarovalnice Vzajemna dobiš vse, kar rabiš – najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje in super ugodnosti. Poleg tega lahko s svojo kreativnostjo ali pevskim talentom osvojiš tudi super nagrade. Preveri www.nistatusa-nipanike.si.

 

Zakaj sploh potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Ker ti osnovno zdravstveno zavarovanje krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ostalo pa je treba (drago) doplačati. To pomeni, da v primeru, če zboliš oz. se poškoduješ in potrebuješ zdravniško pomoč, moraš brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja del stroškov zdravstvenih storitev plačati kar iz svojega žepa. Beda, kajne? Rešitev je tu – s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v paketu Mladi ti Vzajemna krije vsa ta doplačila.

 

Zakaj skleniti paket Mladi?

Ker ima najnižjo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji! Poleg tega ti prinaša en kup ugodnosti:

 • Dobroimetje v višini 25 EUR za nakup v trgovinah Spar in Interspar ali bon v vrednosti 35 EUR za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ali na www.extremevital.com.
 • Super popuste pri Telemachu na telefone Lenovo.
 • 30 % popust na avtomobilsko zavarovanje (AO in AO-plus) in 15 % popust na kasko zavarovanje pri zavarovalnici GENERALI d.d.
 • Brezplačno vključitev v program Varuh zdravja, kjer te čaka še več ugodnosti in presenečenj.

  Imaš kreativno žilico? Seveda!
  Na spletni strani www.nistatusa-nipanike izdelaj svojo domiselno priponko in sodeluj v nagradni igri. Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli pametne telefone ali tablice Lenovo. Prav posebno nagrado pa bo določil glas ljudstva. Prvih 10 priponk, ki bo dobilo največ všečkov, bomo izdelali in teh 10 nagrajencev bo na dom prejelo paket z 20-imi priponkami v lastni kreativi. Kul, kajne?

  Imaš jajca? Vedno, in pevski talent!
  Potem ne zamudi Ni statusa? Ni panike! karaoke izziva, ki poteka v desetih mestih po Sloveniji. Zapoj s Klemnom Bunderlo ali s KinGoma z Radia 1. Vsak nastop ti prisluži nagrado, najboljšega v mestu pa čaka še prav posebno presenečenje – pametni telefon Lenovo. Zmagovalci posameznih mest bodo svoje pevske moči pomerili konec oktobra na Študentski areni in se potegovali za zmago, ki prinese glavno nagrado – Specialized Gorsko kolo Pitch 650b 2016! Preveri program in razpored dogajanja na www.nistatusa-nipanike.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.