Si sploh še lahko predstavljamo življenje brez pametne ure?

Huawei Watch GT 4

Beleži vsak gib in obenem nudi okno v svet informacij in storitev. Kar nekaj jih je, a ena izstopa. Vas zanimajo dejstva, ki kričijo, da je

Watch GT 4 najboljša za vas?

Ni vse v elektroniki in zmogljivosti. Pametna ura je še vedno ura, zato mora takšna tudi izgledati. Estetika je na prvem mestu. Če vam videz ne pomeni veliko, ne govorite resnice. Nihče noče imeti na zapestju nečesa grdega ali futurističnega, ki se težko zlije z vašim modnim slogom. To ne velja za pametno uro serije Watch GT 4. Ni važno, ali gre za manjšo, primerno za nežnejša ženska zapestja ali veliko, kot si uro zamišlja pravi moški, videti je kot pravi časomer. Še bolje. Videti je kot ura prestižne znamke, ki ste si jo vedno želeli. To pa veliko šteje.

Najprej prepriča skrbno oblikovano ohišje iz nerjavečega jekla. Daje ji estetiko, ki jo je z uporabo drugih materialov težko doseči. Obenem je dokaz, da Huawei ne varčuje pri materialih. Enako velja za paščke. Usnjeni, iz umetnega materiala ali kovinski. Vsi so skrbno oblikovani in nadvse kakovostno izdelani. Pa še zamenjate jih preprosto in hitro. Samo takšni nudijo udobje, ki ga še dodatno podkrepi teža ohišja. Tehnica se ustavi pri le 48 gramih. Udobje nošenja je še kako pomembno. Uro boste imeli večino časa na zapestju. Celo med spanjem. Pravzaprav jo boste sneli samo med tistimi redkimi trenutki, ko bo treba baterijo napolniti. Zanjo so na voljo tudi številni obrazi oziroma digitalne številčnice, s katerimi jo v trenutku spremenite in prilagodite razpoloženju, okolju ali čemu drugemu. Ker jih je toliko, je meja samo domišljija.

Skoraj ne boste verjeli, da je Huawei Watch GT 4 pametna ura. Povezna s pametnim telefonom, deluje z vsemi, vendar se najboljše znajde seznanjena s Huaweievim, kot je na primer vrhunski P60 Pro, nudi ogromno funkcij, to še ne pomeni, da morate baterijo polniti vsak drugi dan. Nasprotno. Njena prednost se skriva v bateriji. Na tekmi avtonomije tekmece pušča daleč za sabo. Vprašali se boste, ali je sploh mogoče, da manjša ura z manjšo baterijo zdrži do sedem in večja z večjo do 14 dni. Kaj to pomeni? Na to res ni težko odgovoriti. Nikdar vas ne bo pustila na cedilu.

Sploh ni pomembno, zakaj uro potrebujete. Ta vam nudi vse. Beleži športe, spremlja vitalne podatke, da svetuje in predlaga, kaj storiti za boljše počutje in nove rekordne dosežke. Dovolj je, da pogledate na zaslon in že ste na tekočem z vsem, kar bi vas lahko zanimalo. In če je telefon izven dosega roke, na polici daleč od kavča, potem prek ure zlahka opravite telefonski klic. Tako dober mikrofon in zvočnik ima, da vas sogovornik sliši kristalno čisto, vi pa njega. To ima še eno očitno prednost. Za vsako malenkost ni več treba v roke vzeti telefona. Še več. Na pomnilnik ure naložite priljubljene skladbe in jo povežete z brezžičnimi slušalkami, da ne boste tekli ali vadili v mučni tišini.

Zaradi hitrega življenjskega ritma in pogosto stresnega okolja, boste veseli pametne ure Huawei Watch GT 4. Veseli jo boste, tudi če z njo ne boste beležili telesnega gibanja. Vemo, da je gibanje pomembno za dobro počutje, a marsikdo bo še bolj vesel načinov, s katerimi ura spremlja zdravje. To je še eno področje, kjer blestijo Huaweieve pametne ure. Ne samo, da natančno merijo srčni utrip in nasičenost kisika v krvi, kar počnejo ves čas brez premora, znajo izmeri stres in analizirati spanje. Predvsem slednje Watch GT 4 še dodatno izboljša. Sposobna je poslušati dihanje, kar daje analizi kakovosti spanja popolnoma novo raven uporabnosti.

Če sta vam pomembna zdravje in kakovost življenja, potem veste, kaj vam je storiti. Odločite se za pametno uro

Huawei Watch GT 4 in se prepričajte, da ni samo popolna spremljevalka, temveč tudi popolna trenerka na zapestju. Telo vam bo hvaležno!