Shranjevanje koles na pravi način!

Stojalo za kolesa
Shranjevanje koles

Shranjevanje koles je nekaj, kar je študentom še kako znano. Kolesa pogosto predstavljajo glavni način transporta za čas študija in prostega časa. Stvari pa se zataknejo pri shranjevanju koles, ko v domovih ali študentskih domovih ni poskrbljeno za pravilno shranjevanje koles. Pogosto mora študent vzeti stvari v svoje roke. Kako torej pravilno shranjevati kolesa?

Kolesarnica
Kolesarnica

Kolesarnica, logična izbira za shranjevanje koles

Če imaš dostop do kolesarnice, so tvoje težave praktično rešene. Moderna garaža za kolesa, ki se enostavno sestavi in ščiti kolesa in voznike pred vetrom in dežjem.Nič več mokrih sedežev in podrtih koles, zahvaljujoč stranskimi ploščami in velikim nadstreškom, ki sega daleč na eni izmed dolgih straneh.

Stojalo za parkiranje koles

Praktičen park za kolesa za vse študente in druge uporabnike koles, ki je odlična rešitev za vprašanje: »Kje parkirati kolo?« To specifično stojalo za kolesa je zasnovano za talno pritrjevanje. Primerno je za večino širin koles. Njegova zasnova omogoča parkiranje z obeh strani, kar je še posebej primerno, kadar imajo kolesa široka krmila, ki trčijo ali se zataknejo, ko stojite drug ob drugem.

Stojalo za kolesa
Shranjevanje koles

Prav tako funkcionalno stojalo za kolesa je tako iz pocinkane jeklene cevi. Ponuja veliko prilagodljivost, saj je možno pritrditi kolesa iz vseh smeri. Zasnova kolesarskega obroča omogoča enostavno iskanje mesta za namestitev in prihrani prostor.

Stojalo za kolesa za montažo na zid

Tako stojalo za kolesa je inovativna in pametna rešitev za hrambo. Izdelano je iz galvaniziranih jeklenih cevi. Ker je stojalo za kolesa zložljivo, je še zlasti primerno za ozke prostore. Stojalo je, zahvaljujoč njegovemu robustnemu dizajnu, primerno za večino modelov koles, uporabljaš ga lahko za velika in mala kolesa. Na zid ga lahko montiraš visoko ali nizko, odvisno kaj odgovarja prostoru.

Stojalo za kolesa
Stojalo za kolesa

Najdi pravi način za shranjevanje kolesa

Ponudili smo ti nekaj rešitev, ki pa so seveda le začetek pravilnega in praktičnega shranjevanja koles. Pojdi na spletno stran kataloška-prodaja, kjer boš našel vse, kar rabiš za shranjevanje koles. Poskrbi za svoje kolo!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekAzijski sloni pokazali izjemne sposobnosti in inteligenco
Naslednji članekSi sploh še lahko predstavljamo življenje brez pametne ure?
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.