Škisova tržnica išče nove edinstvene glasbenike

Škisova tržnica, ki bo letos potekala 9. maja na Kardeljevi ploščadi, tudi letos išče mlade edinstvene glasbenike. Od danes naprej je odprt razpis Škisolov 2019, na katerega se lahko prijavijo glasbeniki in si priigrajo nastop na velikem odru Škisove tržnice 2019. Finalno tekmovanje med prijavljenimi bo potekalo v ponedeljek, 29. aprila, v lokalu Prulček v Ljubljani.

Škisova tržnica, ki vsem mladim predstavlja edinstveno izkušnjo, združuje mlade v slovenski prestolnici ob dobri družbi, kulinariki, kulturi in glasbi. Od pestrega dnevnega dogajanja do odličnih večernih koncertov, Škisova tržnica vzbudi prav edinstveno vzdušje za vsakega posameznika. Preboj na glasbeno sceno in nastop na glavnem odru Škisove tržnice pa vsako leto omogoči tudi mladim glasbenikom.

Zmagovalci Škisolova 2018
Lanski zmagovalci

Zato mladi bandi pozor! Če želite nastopiti na enem največjih odrov na prostem, se prijavite na letošnji Škisolov 2019. Razpis za neuveljavljene skupine, ki si želijo nastopiti na Škisovi tržnici 2019 traja od 14. marca do 14. aprila 2019. Skupina mora za sodelovanje na Škisolovu izpolnjevati naslednje pogoje:

  • najmanj 3 avtorske skladbe;
  • najmanj 1 posnetek / demo posnetek avtorske skladbe;
  • zmožnost najmanj 30 minutnega nastopanja v živo;
  • vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

Prijave potekalo preko spletnega obrazca: https://goo.gl/jRoJwC

Do 21. aprila bo strokovna komisija izbrala dve najbolj obetavni skupini, ki se bodo med seboj pomirili na finalnem predizboru v Prulčku 29. aprila 2019. Prav tako bo od 15. do 21. aprila potekalo glasovanje s Facebook všečki, preko katerega si bo mesto na finalnem predizboru zagotovila še ena skupina.

Škisolov bo svojega zmagovalca okronal s pomočjo strokovne žirije in publike, ki bo obiskala
dogodek. Skupina, ki bo obiskovalce in strokovno komisijo najbolj prepričala, si bo zagotovila nastop na velikem odru Škisove tržnice 2019.

Škisolov 2018

Glavni urednik

VIRŠkisova tržnica
Prejšnji članekKratkocajtnik 2019
Naslednji članekŠtudent študentu: izogibanje intimnosti
Matjaž Lesjak

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.