Škisova tržnica polna aktivnosti

DJ za svojo mizo

Točno en teden nas loči od Škisove tržnice, največje prireditve na prostem za mlade v Sloveniji, ki bo letos potekala 5. maja 2022. Tako popoldne kot zvečer bo na Kardeljevi ploščadi ogromno različnih aktivnosti, katere bodo pripravili študentski klubi ter partnerji. Vstopnice bodo še do 4. 5. do polnoči na voljo po ceni 7 eur, na dan dogodka pa 10 eur.

Škisova tržnica bo sprejela svoje prve obiskovalce že ob 11:45. Takrat se začnejo izvajati različne popoldanske aktivnosti, zaradi katerih se splača priti na Škisovo tržnico že opoldne. Najprej bo otvoritvena slovesnost z mimohodom študentskih klubov, nastopom mažoretk in pozdravni govori. Letos bo imelo stojnico rekordno število študentskih klubov – kar 55 študentskih klubov nam bo namreč ponudilo dobrote iz 6 različnih regij. Prav tako bo mogoče obiskati tudi mednarodni otoček, kjer bo 11 mednarodnih organizacij. Zabavno se bo sprehoditi tudi med stojnicami naših partnerjev, kjer bodo različne aktivnosti, od bolj adrenalinskih kot je mehanski rodeo, pa vse do DJ-ev na partnerskih stojnicah. Med stojnicami se bodo v organizaciji Zveze slovenske podeželske mladine odvijale študentske igre, na glavnem odru pa se bodo v tem času izvajale različne nagradne igre. Lahko se boste tudi uredili, saj bo z nami tudi brivec, ki bo poskrbel za lepo pričesko in brado. Ob koncu popoldanskega dogajanja se bo izbralo in nagradilo najbolj izvirno opremljeno stojnico ter najbolj čisto regijo. Seveda pa obiskovalci ne boste niti lačni niti žejni. Poleg vseh dobrot na stojnicah študentskih klubov, bo na prizorišču tudi ponudba različne hrane.

Na voljo bodo tudi različne ugodnosti za vse imetnike NLB Pay – vse od NLB Pay VIP vhoda, do akcijskih cen pijač, ki jih vsem obiskovalcem omogoča NLB Pay v sodelovanju z Mastercardom. Poleg vseh ugodnosti na Škisovi tržnici, mobilna denarnica NLB Pay vsem uporabnikom zagotavlja varno, hitro in enostavno uporabo. Vse od potrjevanja spletnih nakupov, nakazovanja denarja s takojšnjimi plačili Flik in še mnogo več.

Organizator poziva vse obiskovalce, da si pravočasno zagotovite vstopnico v predprodaji in se s tem izognite gneči na vhodu. Do 4. 5. so vstopnice po 7 € na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih, na dan dogodka pa bo vstopnice po ceni 10 € možno dobiti tudi pri vhodu na prireditveno prizorišče.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članek10 ljudi z močmi, ki jih znanost ne more pojasniti
Naslednji članekŠtudenti UP popestrili razgledno točko nad Koprom
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.