SkyShowtime najavlja uradni datum lansiranja in predstavitev vsebine 

Sky ShowTime
Sky ShowTime

Nova pretočna storitev SkyShowtime je danes najavila, da bo uradno začela delovati 20. septembra 2022, s čimer bo svojo vrhunsko, ekskluzivno in ikonično zabavo ponudila in prvič prenašala do milijonov domov po vsej Evropi.

Kot skupno podjetje partnerjev Comcast (NASDAQ: CMCSA) – matično podjetje NBCUniversal in Sky– in Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA), bo SkyShowtime 20. septembra začel delovati na Danskem, Finskem, Norveškem in Švedskem, kasneje v zadnjem četrtletju pa bo razširil storitev še na Nizozemsko. SkyShowtime bo v prihodnjih mesecih in do prvega četrtletja 2023 nadaljeval s storitvami v Španiji, na Portugalskem, v Andori ter Srednji in Vzhodni Evropi (CEE). Trgi CEE vključujejo Albanijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Madžarsko, Kosovo, Črno goro, Severno Makedonijo, Poljsko, Romunijo, Srbijo, Slovaško in Slovenijo. Natančni datumi začetkov pretakanja in cene na teh trgih bodo objavljeni v prihodnjih mesecih.

SkyShowtime združuje najboljšo zabavo največjih svetovnih studiev in pripovedovalcev zgodb. Storitev ponuja na tisoče ur kakovostne zabave za vso družino in predstavlja širok izbor svetovnih serij in filmov, ki jih gledalci najbolj nestrpno pričakujejo. 

Prenašal bo ekskluzivne televizijske in gledališke premiere filmov Paramount Pictures in Universal Pictures, dveh najstarejših studiev v Hollywoodu, ki skupaj prinašata v hollywoodske blagajne skoraj 50 % dobička.

SkyShowtime bo prinašal izbor novih filmskih uspešnic po predstavitvi v kinih in domači zabavi, vključno s Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance in The Bad Guys.

Poleg navedenega ponuja SkyShowtime nove vrhunske scenaristične serije, otroške in družinske vsebine ter izbor ikoničnih naslovov iz knjižnic in paketov filmov Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios in Peacock – pretakanje vsega tega na enem mestu. SkyShowtime bo predstavljal tudi lokalne izvirne programe, dokumentarne filme in posebne oddaje iz svojih lokalnih tržišč.

Na nordijskih trgih bo SkyShowtime v okviru partnerstva s podjetjem Paramount nadomestil Paramount+, kar bo obstoječim in bodočim strankam omogočilo gledanje trenutno najbolj priljubljenih Paramount+ vsebin, kot so Halo, Yellowstone, The Offer in Star Trek: Strange New Worlds, kot tudi originalne SHOWTIME® Yellowjackets , Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber in The First Lady. Prvič bodo naročniki dobili tudi dostop do še več novih in ekskluzivnih premium serij in filmov, ki predstavljajo najboljše od Universal Pictures, SkyOriginals in NBCUniversal.

Že od lansiranja si lahko gledalci ogledajo premierne serije, kot so težko pričakovane drame SHOWTIME® American Gigolo, SkyOriginals The Rising, The Fear Index, The Midwich Cuckoos in Law & Order sezona 21 v Peacock. V naslednjih mesecih bodo dodatne premiere serij predvajale Yellowstone Season 5, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy, serijo SHOWTIME® Yellowjackets, 2. sezono in Let The Right One In.

Izvršni direktor SkyShowtime Monty Sarhan je povedal: ”Čas je … za SkyShowtime, — novo vrhunsko pretočno storitev za Evropo. Le nekaj mesecev po popolni odobritvi regulatorjev, bo SkyShowtime tudi uradno zaživel 20. septembra 2022. Veseli smo, da bodo naše stranke imele ekskluziven dostop do najnovejših serij in filmskih premier iz naših ikoničnih in svetovno priznanih studiev. Veselimo se, da bomo delili informacije o datumih nadaljnega lansiranja za preostale trge in približali SkyShowtime še več ljudem po vsej Evropi.”

Regionalna generalna direktorica SkyShowtime za Severno Evropo, Henriette Skov, je povedala: ” Navdušeni smo, da uvajamo SkyShowtime v vseh nordijskih državah in veseli smo, da bomo lahko našim strankam ponudili najboljšo izbiro globalnih serij in filmov na enem mestu.”

Storitev bo na voljo gledalcu neposredno prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android in preko spletnega mesta SkyShowTime. Mesečna naročnina SkyShowtime bo €6,99 na Finskem, SEK 79 na Švedskem, NOK 79 na Norveškem in DKK 69 na Danskem.

SkyShowtime bo na nordijskih trgih na voljo tudi pri naslednjih distribucijskih partnerjih: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Telmore in YouSee iz Nuuday Group ter TV 2 Play.

SkyShowtime, osnovan na platformi Peacock, je bil ustvarjen posebej za Evropo in je tudi namenjen temu tržišču. Z regionalnimi pisarnami na svojih lokacijah je SkyShowtime osredotočen na stranke in prisotnost na lokalnem trgu pove veliko o njihovem pristopu k partnerstvu, vsebini in trženju. Ko bodo aplikacije in vsebina SkyShowtime ponujene v preko 20 državah, bodo na voljo tudi v 18 različnih jezikih.

Predstavitev vsebine, ki je podrobno opisana v tem sporočilu za javnost, je specifična za nordijski trg in se lahko razlikuje glede na različne trge.

SkyShowtime | New Streaming Service | Launching Soon

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.