Sledi svojim sanjam – študiraj kozmetiko

Kakovost in širina študija omogočata diplomantom izredno dobro zaposljivost – visoko so cenjeni tako doma kot v tujini!

Na Visoki šoli za storitve (VIST) edini v Sloveniji izvajamo dodiplomski in magistrski študij kozmetike (1. in 2. st.). Študija sta sodobno zasnovana in odražata potrebe trga, visoka pričakovanja uporabnikov in hiter napredek kozmetične znanosti. Zapolnjujeta vrzel med dermatologijo in kozmetiko.

Dodiplomski študij pokriva širše področje kozmetike – od kozmetične nege, pedikure in manikure, velnesa, vključno z različnimi masažnimi tehnikami, aromaterapijo, refleksologijo, barvno terapijo, tehnikami limfne drenaže, pa do ličenja in maskerstva, kozmetologije ter podjetništva v kozmetiki. S teh področij so mogoči tudi delni študiji (moduli). Na magistrskem študiju kozmetike ta znanja dopolnite s specialnimi znanji, potrebnimi za visoko kakovostno delo v specializiranih kozmetičnih salonih ali v timih z dermatologi in kirurgi.

Smo osrednja izobraževalna ustanova na širšem področju kozmetike v Sloveniji, z magistrskim študijem pa smo prevzeli vodilno vlogo v celinski Evropi! Z optimizmom zremo v prihodnost in veseli bomo, če se nam boste pridružili!

 

Za več informacij smo vam na voljo v referatu  Oddelka za kozmetiko VIST, Gerbičeva 51a, Ljubljana, tel. 01 283 17 00 oz. na spletnih straneh šole ter tudi na Facebooku

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.