Pomirite razdraženo pomladansko kožo

Se tudi vi srečujete z razdraženo kožo ob prvem znaku cvetnega prahu?

Spomladi je koža izpostavljena nevidnim alergenom, ki se prenašajo po zraku. Pri nekaterih posameznikih lahko to sproži izločanje histamina – nevrotransmitorja, ki širi žile in povzroža vnetje. Višje ravni histamina lahko vodijo k temu, da je koža bolj občutljiva in lahko tudi sproži ekcem in alergije. Skrb za pomirjeno kožo je v tem obdobju še posebej pomembna.

  

Herbio kozmetika se še posebej ponaša z linijo Vision. Je blaga in nežna nega, primerna predvsem za zelo občutljivo in razdraženo kožo, kot tudi za otroško kožo in kožo nagnjeno k alergijam ali dermatitisom, pri čemer je pomembno, da se uporabljajo blagi  in nevtralni pripravki, ki ne dražijo kože in jo pomirjajo.

 

Za nego zelo občutljive in razdražene kože vam Herbio priporoča komplet kreme in tonika.

24-urna krema Kalei za vsakogar, predstavlja univerzalno nego, ki ne vsebuje emulgatorjev, dišav in dodanih konservansov. Poseben koncentrat, ki vsebuje lipide rastlinskega izvora, kot tudi izvlečki klorela alge, planktona Artemia Salina in navadnega koprca kožo negujejo, vlažijo, ščitijo in jo naredijo elastično.

 

Pred nanosom kreme na obrazu se lahko uporabi blag in obogaten zeliščni tonik, ki ne vsebuje alkohola in je pH nevtralen. S pomočjo izvlečka belega čaja in aloje vere odpira pore, osveži, vlaži in pomirja suho ter občutljivo kožo, krepi njeno naravno zaščitno ter jo naredi mehko in prožno. Počutite se bolje in zaživite bolje! Ob nakupu izdelkov 24-urne kreme Kalei in zeliščnega tonika dobite še brezplačen vrč za filtriranje vodePonudba velja do 15. 4. 2014.

 

Kako do izdelkov Herbio?

 

Herbio proizvodi so na voljo samo v neposredni prodaji. Lahko se pa brezplačno se včlanite v Herbio klub in pridobite dodatni članski popust ter ostale ugodnosti (informacije o akcijskih  artiklih, o dejavnostih kluba, srečanjih, izletih, možnostih dodatnega zaslužka in lastnega posla …). 

 

Izdelki Slovenskega podjetja Herbio so izdelani na visoki ravni kvalitete in inovativnosti. Pridobljeni so s sodobnimi postopki tako, da se ohranijo naravne zdravilne učinkovine. Cilj je spet vzpostaviti naravno ravnotežje kože. Primanjkljaji se koži ne le nadomestijo, ampak spodbudijo, da aktivira lastno energijo in se regenerira.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.