Collegiumov Spring Break festival v Poreču!

Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, bo tudi letos poskrbela za precedense na področju glasbenih festivalov in nepozabnih tematskih žurov. Tokrat v okviru največjega Collegium Spring Break festivala, ki se bo od 30. aprila do 3. maja odvijal v Poreču. V Poreču bodo mlade zabavali tuji in slovenski zvezdniki velikega formata iz vseh glasbenih žanrov, kot so Vinai, DJs From Mars, Teddy-o, Mambo Kingsi , Alfi Nipič, Zlatko, Trkaj, Vanillaz, DJ Sylvain, DJ Dey, DJ Matthew Z, Clay Clemens in mnogi drugi. Festivala se lahko udeležijo vsi ljubitelje dobre glasbe.

 

Festivalsko dogajanje v Poreču 

Letos Collegium na Spring Break festivalu tekom štirih dni pričakuje več kot 7000 mladih iz Slovenije. Festivalsko prizorišče je tudi letos postavljeno v obmorsko letovišče Lanterna. Tekom štirih noči in petih dni se boste lahko zabavali na različnih tematsko obarvanih zabavah, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

 

V najbolj odštekan žur pomladi vas bo popeljala zabava Ultra Countdown na kateri se boste skupaj z DJ from Mars ogreli za Ultra Europe, največji evropski festival elektronske glasbe. Divji biti elektronske glasbe bodo dvignili vaš srčni utrip in vas držali v ekstazi do zgodnjih jutranjih ur. Naslednji dan boste lahko groovali na Cirkus Jamu v ritmih vodilnih slovenskih MCjev. Nastopila bosta najbolj vroča slovenska raperja, ZLATKO in TRKAJ, za glasbeno podlago pa bo poskrbel kralj R&B glasbe DJ DEY. Slovensko hrvaškemu dvojcu Vanillaz se bo na odbiti VibeTown zabavi na odru pridružil zvezdniški tandem iz sosednje Italije Vinai. Na čisto pravem beach partyu pa bo boste doživeli pravo glasbeno poslastico vsi ljubitelji divjih noči na Ibizi, saj bo na  Crazy Ibiza zabavi nastopil DJ Teddy-O, rezident diskoteke Pacha na Ibizi. Vroče festivalsko dogajanje se bo zaključilo z zasedbo Mambo Kingsi, ko vas bo na vrhuncu noči presenetil še legendarni Alfi Nipič.

 

Odštekano festivalsko dogajanje bo poleg dobro poznane Collegiumove posadke, Mystique show group, party ekipe Cirkus teama, popestrile še poredne policistke, športno-zabavne igre, after beach party, boat partyji in tematsko obarvanimi večeri.

 

Ker je že več kot 2000 prijavljenih se sedaj polnijo zadnja prosta mesta.

 

Izbirate lahko med naslednjimi paketi:
2 nočitvi + zapestnica = 56€ 37 €
3 nočitve + zapestnica = 78€ 49 €
4 nočitve + zapestnica = 84€ 55 €

 

Prijavite se lahko preko www.springbreak.si ali preko maila info@collegium.si ali pokličeš na 070 553 553 ali se oglasi na Šmartinski 152 (BTC – HALA 2).

Letošnji odštekani žur pomladi pa bo namenjen tudi dobrodelnost. V sklopu 10. Tradicionalnega Collegiumovega Spring Break festivala bomo stopili v stik z organizacijo rdeči noski, saj želimo prispevati tistim, ki so prikrajšani in nimajo. 

 

Več o aktualnem dogajanju najdete na www.springbreak.si.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.