Ste pripravljeni na največjo pustolovščino?

Epic Seven

Nadvse priljubljena igra Epic Seven je zdaj na voljo v Huaweievi trgovini AppGallery, kjer vas čakajo tudi ekskluzivni paketi in velikodušni kuponi.

Huawei je objavil legendarno igro igranja vlog (RPG) Epic Seven v trgovini AppGallery, kjer je na voljo več milijonov uporabnikov pametnih telefonov in tabličnih računalnikov po vsem svetu.

Igra, ki jo lahko iz trgovine AppGallery namestite tudi na naprave drugih izdelovalcev[1], je podprta s številnimi darili za nove uporabnike, vključno s kuponom za 50-odstotni popust pri nakupu v igrici, točkami zvestobe in prilagojeno ponudbo med napredovanjem. Trgovina AppGallery je sicer že nameščena na vseh pametnih telefonih Huawei, kot so pred kratkim predstavljeni modeli Huawei Mate 50 Pro, nova 10 in nova 10 SE.

Epic Seven je zgradila obsežen kult privržencev in postala svojevrsten svetovni fenomen med igrami igranja namišljenih vlog po zaslugi junakov, ki so znani kot »gachas«. Na osnovni ravni mora igralec zbrati denar in oblikovati močno vojsko junakov, s katero nato poskuša premagati demona, ki želi uničiti sedmi svet. Poleg glavne, so v igri še stranske zgodbe, kjer igralec pridobiva različne veščine in spretnosti.

Igra je vsesplošno priznana kot ena najlepših mobilnih iger zadnjega časa, z edinstvenimi animacijami kinematografske kakovosti in izrazitim umetniškim slogom, kar ustvarja popolno izkušnjo japonskih risank anime. Zaradi tega jo pogosto primerjajo z visokoproračunsko anime, le da v njej aktivno sodelujete in ustvarjate lastni potek zgodbe.

Epic Seven celo premore lastno podporno (wiki) stran, ki pomaga igralcem, da najbolje izkoristijo prefinjene in bogate zgodbe ter spoznavajo prednosti likov, bojnih zaporedij in strategij igranja.

»Navdušeni smo nad objavo igre Epic Seven v trgovini AppGallery zaradi priložnosti, da še naprej razveseljujejo naše uporabnike povsod po svetu s poglobljenimi sagami v slogu japonskih stripov manga z impresivnimi animacijami čarovniških veščin, ekstravagantnimi liki, nemogočimi orožji in nasprotnikov polnimi pustolovščinami. Da bi še dodatno popestrili zanimanje, so vsakemu uporabniku, ki igro prenese iz trgovine AppGallery, na voljo prav posebna ekskluzivna darila,« je povedal Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe.

Epic Seven velja za eno od iger, ki je prijazna tudi do igralcev, ki bi jo radi igrali popolnoma brezplačno. Od konca meseca januarja je zabeležila že 15 milijonov prenosov. Razvili so jo v podjetju Super Creative, založnik pa je Smilegate iz Južne Koreje.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po vsem svetu.

Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

[1] Uporabniki naprav drugih izdelovalcev bodo morali za poglobljeno izkušnjo igre najprej nanjo namestiti aplikacije AppGallery in storitve HMS Core in se registrirati z računom Huawei ID.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.