Štiri zanimive aplikacije v AppGallery za bolj učinkovito in zabavno učenje

Naslovna

S sezono vrnitve v šolo se morda sprašujete, kako dodati kanček zabave v učno pot. Ali ste predan študent, ki se uči novega jezika, ali pa navdušen pedagog, ki želi svoj razred napolniti z več vznemirjenja, zakaj ne bi raziskali sveta izobraževalnih aplikacij, ki temeljijo na igrah? Z združevanjem užitka igranja s koristmi izobraževanja te aplikacije pritegnejo učence vseh starosti.

Da bi izboljšali svojo učno izkušnjo, so tukaj štiri izjemne aplikacije, ki jih veliko ljudi obožuje ter so na voljo za prenos v HUAWEI AppGallery.

 Kahoot!: Kjer se izobraževanje sreča z igro

Znano je, da igrifikacija v šolskih razredih ustvarja zabavno in izobraževalno okolje. Za učence in učitelje, ki si želijo izboljšati razumevanje, bo zanimiva aplikacija, ki ponuja interaktivne kvize, namenjene skupinski interakciji. Medtem ko tekmujete z drugimi, da dobite čim več pravilnih odgovorov, se učite skozi igrifikacijo.

Izjemno priljubljena izobraževalna aplikacija Kahoot! vam omogoča učenje kjerkoli ste: v šoli ali celo v udobju svojega doma. Uporabniki aplikacije Kahoot! se lahko poglobijo v privlačne kvize, ki se jim ljubkovalno reče “kahooti”, ne glede na to, ali so v učilnici ali svoji dnevni sobi. Poleg tega lahko razvijajo svojo ustvarjalnost z lastnimi “kahooti” in se naučijo nečesa novega. Aplikacija je na voljo v številnih jezikih in uporabnikom pričara magijo učenja s pomočjo zabavnih kvizov.

Busuu in Tandem Language Exchange: Izziv svetovnih pustolovščin

Za tiste s strastjo do raziskovanja različnih kultur ni boljšega občutka, kot ustvarjanje povezav z ljudmi po vsem svetu, bodisi s sopotniki bodisi z domačini, ki jih srečate na poti. Če ste takšen človek, razmislite o izboljšanju svoje jezikovne spretnosti, preden se odpravite na naslednjo pustolovščino.

Busuu je priljubljena jezikovna aplikacija, ki vam lahko pomaga, da takoj začnete komunicirati v novem jeziku. Posebej je namenjena uporabnikom, ki jih zanima učenje španščine, korejščine ali francoščine, in združuje strokovno oblikovane jezikovne lekcije s povratnimi informacijami in nasveti iz globalne skupnosti rojenih govorcev.

Tandem Language Exchange, še ena obetavna jezikovna aplikacija, vam omogoča vadbo več kot 300 jezikov. Aplikacija vam omogoča, da sodelujete s sogovornikom, ki je rojeni govorec jezika, ki se ga želite naučiti. S pogovarjanjem neposredno s svojim Tandem partnerjem, v procesu, ki je znan kot jezikovna izmenjava, uporabniki izboljšujejo svoje jezikovne veščine in razvijajo medkulturno kompetentnost.

LEO Dictionary: Hiter, celovit in vedno sodoben

Ko študirate v tujini, postane učenje domačega jezika pogosto ključni del vašega univerzitetnega programa. Da bi optimizirali svoj čas za študij, je vedno najbolje najti kakovostno aplikacijo, ki ponuja hitre in podrobne prevajalne rezultate iz slovarjev.

Idealna aplikacija bi ponujala številne potencialne pomene besed, poleg najpogostejše uporabe. Prav tako bi učinkovito beležila in kategorizirala vsako besedo, ki jo iščete, izboljšala vaš proces učenja in omogočala enostavno sklicevanje za prihodnje študijske seje.

Če ste predan študent, ki išče zanesljive prevode, ambiciozni učenec jezika na poti do tekočega govorenja ali popotnik, ki se znajde v tujih deželah, LEO Dictionary vam nudi vse, kar potrebujete. Njegova glavna funkcija slovar, ponuja vse, od slovnice in definicij do izgovorjave. Prav tako lahko izboljšate svoje jezikovne spretnosti s pomočjo vgrajenih vaj za besedni zaklad in se prek forumov povežete z živahno skupnostjo, da dobite pomoč pri jezikovnih vprašanjih.

Ste pripravljeni nadgraditi svojo učno pot? Vse aplikacije so zdaj na voljo za prenos v trgovini HUAWEI AppGallery. Uporabniki drugih Android naprav, lahko prav tako prenesejo trgovino AppGallery in uživajo enake ugodnosti.

 Za več informacij prosimo obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.