Stojala za kolo – kam pospraviti kolo?

Bicycle parking area with bike pictogram symbol on ground and wheels in the background
Foto: BitsAndSplits iz iStock

Težko bi rekli, da se zima približuje koncu, saj težko sploh govorimo, da smo letos imeli pravo zimo. A vseeno temperature so vsak dan višje, dnevi vedno lepši in čas je, da javni prevoz in avto zamenjamo za drugo, precej manj okolju škodljivo prevozno sredstvo – kolo.

Kolo je spomladi kot nalašč za vožnjo po mestu, saj z njim skrbiš za svojo postavo, se gibaš na svežem zraku in ne onesnažuješ okolja. Vendar se nam poraja vprašanje? Kje to kolo pustiti, ko se vrneš domov ali v študentski dom? Kaj če ti ga ukradejo?

S stojali za kolesa, ki jih lahko namestiš tudi v manjšem najemniškem stanovanju/sobi ali v študentskem domu, boš ta problem rešil takoj!

Vsi vemo, da so prostori v domovih majhni, zato bo zate zagotovo najbolj primerno stensko stojalo. Izbiraš lahko med stojali za eno kolo ali pa se s cimri dogovorite za večje stojalo, ki sprejme tri ali pet koles. Ne glede na to za katerega se odločiš, najbolje pri njih je, da jih lahko namontiraš na poljubno steno in prihraniš prostor.

Stojalo za eno kolo je zložljivo in je najbolj primerno za ozke prostore. Primerno je za večino modelov koles, uporabljaš ga lahko tako za večja kot manjša kolesa. Namontiraš ga lahko nizko ali visoko, odvisno kaj odgovarja prostoru. Stojalo pa zaradi montaže omogoča lažje čiščenje tal.

Stojalo za tri kolesa prav tako prihrani prostor in ima prostor za tri kolesa. Je odporno proti vetru in vremenskim vplivom, zasnovano pa je za pritrditev na steno. Čeprav je primerno za več koles, je še vedno majhno in prav tako primerno za manjše prostore.

Stensko stojalo za pet koles pa je najbolj primerno za tiste, ki živite v študentskem ali dijaškem domu. S cimri se dogovorite med seboj in ga uporabljajte vsi skupaj. Kolesa vanj lahko parkirate s prednjim ali zadnjim kolesom. Tako je tudi lažje namestiti več koles drugo ob drugem, čeprav imajo širša krmila ali košare. Enota je stensko montirana za prostorsko čim bolj učinkovito shranjevanje koles.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

VIRKataloška prodaja
Prejšnji članekYouth4Regions: evropski natečaj za mlade novinarje
Naslednji članekIzvor pandemij je v uživanju živali – vseh živali
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.