Študij po programu slovite dublinske poslovne šole (DBS – Dublin business school)

Ponosni smo, da smo leta 2015 prvi in edini v Sloveniji začeli sodelovati z vodilno neodvisno irsko poslovno šolo in eno najboljših poslovnih šol v svetovnem merilu – Dublinsko poslovno šolo (DBS – Dublin Business School).

Dublin Business School je največji irski tretjestopenjski kolidž (Third Level College), na katerem študira 9.000 študentov z vsega sveta, in sicer na dodiplomskih, podiplomskih, strokovnih in menedžerskih izobraževalnih programih. Med njimi so tudi večerni programi in programi poletne šole. DBS izvaja več kot 100 akreditiranih programov na področju menedžmenta, prava, psihologije in tudi umetnosti. Vsi programi so prejeli certifikat irskega nacionalnega združenja QQI (Quality and Qualifications Ireland). Diplome in certifikate šoli DBS priznavajo številna irska in mednarodna združenja (denimo Association of Chartered Institute of Management Accounting (CIMA), Psychological Society of Ireland (PSI) in Law Society And The Honourable Society of Kings’Inns).

Dublinski kolidž, ustanovljen že leta 1975, je zelo hitro pridobil ugled predvsem zaradi svojih vrhunskih poučevalnih standardov, ki študentom ponujajo enkratno inovativno in nadvse fleksibilno študijsko izkušnjo. Da je kakovost študija na šoli DBS precej drugačna in boljša od konkurence poleg izjemnega vpisa študentov (9.000), dokazujejo številne nagrade, ki so jih študentje nekaterih programov šole DBS pridobili po svetu. Na izpitih, ki jih organizirajo nacionalna in mednarodna računovodska združenja je kar 960 študentov šole DBS pridobilo ugledne domače in mednarodne nagrade, nekateri izmed teh študentov pa so dobesedno postali najboljši strokovnjaki na svetu. Slovenske študentke in študentje se lahko priključijo tretjemu letu dodiplomskega študija na šoli DBS (Bachelor Degree) ali pa na šoli DBS študirajo na podiplomskem študiju (Masters Degree). S študijem boste pridobili unikatno poslovno in tudi kulturno izkušnjo v zelo lepi keltski deželi, kjer boste v multikulturnem okolju postali del mednarodne študentske ekipe in na odličnem kolidžu pridobili ogromno koristnih poslovnih, pravnih, psiholoških ali umetniških izkušenj, kar se vam bo nedvomno bogato obrestovalo v prihodnosti. Če pa bi vam namesto študija morda bolj ustrezala le poletna izkušnja v tej čudoviti multikulturni irski prestolnici, ki se razteza ob reki Linney in ki se med drugim lahko pohvali z eno najbolj bogato založenih knjižnic na Irskem (slovito Chester Beatty Library), največjim mestnim parkom v Evropi, kjer se prosto pasejo srne in jeleni, ter seveda s svojimi značilnimi pubi in Guinnessom, pa vam lahko v avgustu organiziramo tudi poletno šolo v Dublinu. Predstavniki šole DBS vam bodo med poletno šolo pomagali tudi pri ekskurzijah, predvsem pa bo to za vsa izjemna priložnost za navezovanje stikov in vzpostavljanje prijateljstev in znanstev s študenti z vsega sveta, saj Irska slovi kot država z izjemnim številom študentov. Da sploh ne omenjamo možnosti navezovanja stikov z irskimi podjetniki in akademiki, kar predstavlja izjemno dragoceno naložbo v prihodnost, predvsem pa tudi možnost zaposlitve na Irskem.

Za vse podrobnosti tako glede dodiplomskega ali podiplomskega študija kot tudi glede možnosti udeležbe na poletni šoli (formalnosti, znanje tujega jezika, cena) nam lahko pišete na institut@icgp.eu ali pa nas pokličete na 051 724 310. Z veseljem vam bomo podali dodatne informacije.

Mag. Boštjan J. Turk, direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo (www.icgp.eu)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.