Študijska praksa – priložnost za prve izkušnje

Young asian student studying, e-learning , online education concept. Portrait of handsome Indian businessman using laptop computer, working at home. Copywriter typing on keyboard, looking at camera
Foto: Mirel Kipioro iz iStock

Študentje in študentke, ki bi radi svoje znanje preizkusili tudi v praksi – pred vami je priložnost za pridobitev dragocenih izkušenj. Prijavi se na študijsko prakso, tvoj mentor pa bo poskrbel, da boš dejansko lahko prispeval k soustvarjanju rezultatov ekipe in pridobil še nekaj ključnih znanj.

https://www.nlb.si/studentska-praksa

Študijska praksa – priložnost za prve izkušnje

Študentom in študentkam, ki bi znotraj svojega študija teorijo radi preizkusili tudi v praksi, ponujamo priložnost pridobiti dragocene izkušnje na enem izmed področji:

Študentom in študentkam, ki znotraj svojega študija teorijo preizkušate v obliki obvezne prakse, ponujamo priložnost pridobiti dragocene izkušnje na enem izmed področji:

IT RAZVOJ (razvoj produktov in prehod na novo tehnologijo z zagotavljanjem agilnega razvoja sodobnih, poslovno učinkovitih in kakovostnih informacijskih bančnih rešitev)

IT INFRASTRUKTURA

 • Oblačne rešitve in storitve (Sledenje strategiji podjetja glede oblačnih storitev, znotraj katere načrtujemo, implementiramo in vzdržujemo oblačne storitve razlicnih platform in servisov.)
 • Pomoč uporabnikom (Kakovostna in hitra pomoč notranjim uporabnikom NLB Skupine pri težavah z delovanjem informacijskih sistemov ter upravljanje s pooblastili in dostopi do inf.sistemov banke za zaposlene.)

UPRAVLJANJE STRANK, PRODUKTOV IN DIGITALNIH STORITEV (Razvoj produktov, digitalnih kanalov, modelov za marketing in prodajno področje ter skrb za uporabniško izkušnjo stranke – zaželeno je znanje SQL)

FINANČNI TRGI (Upravljanja z bilanco banke.)

 • PLAČILNI SISTEMI (Mednarodna plačila, SEPA plačila, ipd. – zaželeno je poznavanje dela s podatki – pridobivanje podatkov iz različnih baz in interpretaciji teh podatkov)

TRGOVINSKO BANČNIŠTVO (Akreditivno in inkasno poslovanje ter Garancijski posli. Prednost je znanje nemščine.)

KREDITNE ANALIZE PRAVNIH OSEB 

 • Metodologije in rezervacije
 • Kreditne analize srednje velikih komitentov
 • Kreditne analize ključnih komitentov

To je priložnost

 • Teoretično znanje spoznaš v praksi.
 • Učiš se od najboljših strokovnjakov.
 • Soustvarjaš bančne trende v regiji.
 • Spoznaš se s timskim delom.
 • Vstopiš na trg dela.
 • Spoznaš delo v podjetju, kjer trajnost ni le črka na papirju.

Delo boš opravljal v naših prostorih, skupaj s svojim mentorjem. Ta te bo z navdušenjem popeljal med vsakodnevne izzive v mednarodnem podjetju, ti predstavil nekaj novih ključnih znanj in te vključil v delo, da boš dejansko lahko prispeval k soustvarjanju rezultatov ekipe.

Po opravljeni praksi dobiš tudi denarno nagrado in možnost priporočila.

Prijavi se do 29. februarja 2024 na https://www.nlb.si/studentska-praksa

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.