Študijski programi, prilagojeni novim zaposlitvenim priložnostim na področju športa

Vodilna institucija na področju raziskovanja in izobraževanja učiteljev, trenerjev ter drugih strokovnih delavcev v športu vas vabi, da se vpišete v zanimive študijske programe, ki smo jih še posebej prilagodili  novim zaposlitvenim priložnostim in potrebam trga.

 

Je vaše poslanstvo delo z otroki in mladino? Izberite program Športna vzgoja!

Program izobražuje strokovnjake, ki delajo na področju obšolskih športnih dejavnosti v osnovnih in srednjih šolah ter drugih vzgojno-izobraževalnih institucijah in športnih programih v zasebnem sektorju.

 

Imate vodstvene sposobnosti, ste samozavestni, želite občutiti vznemirjenje na tekmovanjih, čar športnih uspehov svojih varovancev? Izberite program Športno treniranje!

Program izobražuje strokovnjake, ki delujejo na področju športa mladih, kakovostnega športa, vrhunskega športa in športa invalidov. Študentke in študenti pridobijo najnovejša teoretična in praktična znanja za načrtovanje, organiziranje, vodenje in analiziranje vadbenega procesa. Poklicna pot vodi diplomante programa športno treniranje v klube, društva, nacionalne panožne zveze, različne športne organizacije ter v zasebni sektor.

 

Vas zanima vodenje programov kondicijske vadbe, programov za zdravje, preventivo pred poškodbami,

programov za rehabilitacijo športnih in drugih poškodb? Izberite program Kineziologija!

Program izobražuje strokovnjake za vodenje programov telesne priprave. Diplomanti osvojijo tudi znanja, ki jim omogočajo pripravo preventivnih programov za zaščito gibalnega aparata, pred najpogostejšimi poškodbami, usposabljajo se za delo v fitnes centrih, številnih športnih organizacijah (športne zveze, klubi, društva), hotelih, v zasebnem sektorju itd. S pridobljenim znanjem pa lahko delo dobijo tudi v zdraviliščih in rehabilitacijskih centrih.

 

Vse informacije dobite na www.fsp.uni-lj.si/studij ali po telefonu: 01/5207 772 in 01/5207 802 (študentski referat) ali preko e-pošte: referat@fsp.uni-lj.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.