Študiraj na šoli, ki je top 1% na svetu

Si vedel, da EF sodi med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu, kar dokazuje trojno priznanje odličnosti (EQUIS, AACSB, AMBA)?

Svojo odličnost Ekonomska fakulteta dokazuje tudi s članstvom v pomembnih organizacijah s področja ekonomskih in poslovnih šol ter umestitvami na top mednarodne lestvice. Leta 2019 se je namreč IMB program Ekonomske fakultete na prestižni Financial Times lestvici ponovno uvrstil med top 100 magistrskih programov na svetu, sama fakulteta pa med top 95 poslovnih šol v Evropi.

Kakšne prednosti ti prinaša odločitev, da postaneš študent na trojno akreditirani in mednarodno priznani fakulteti?

Študenti EF:

  • so prva izbira pri zaposlovalcih,
  • študirajo v mednarodnem okolju,
  • izkoriščajo mednarodno mrežo,
  • so tam, kjer lahko dosežejo največ,
  • njihova diploma je priznana in cenjena po celem svetu.

Še nisi povsem prepričan? Preveri spodnje številke:

Bodi prva izbira zaposlovalcev – Rezultati ankete diplomantov (2019) na magistrskem študiju so pokazali, da se 67 % diplomantov zaposli že pred zaključkom študija, 77 % takoj po zaključenem študiju, 87 % pa dobi zaposlitev v roku enega leta.

Študentom je na voljo tudi Karierni center Ekonomske fakultete, ki ti pomaga pri načrtovanju kariere in osebnem razvoju, da si boš kot  diplomant EF lažje utrli pot v poslovni svet.

Karierni svetovalci ti pomagajo  pri iskanju informacij o strokovnih praksah doma in v tujini, pri iskanju zaposlitve in navezovanju stika z delodajalci ter pri nadgradnji zaposlitvenih veščin in znanj. Prav tako pa skupaj s tabo začrtajo tvoj karierni in osebni načrt za prihodnost.

Bodi mednaroden – Kot EFjevec lahko študiraš na več kot 200 partnerskih institucijah, med katerimi so tudi najboljše v Evropi. Na Ekonomski fakulteti pa se boš srečeval s študenti iz več kot 70 držav. Tako bo mednarodno okolje del tvojega vsakdana tudi na Kardeljevi ploščadi.

Razvij svoj potencial – Začrtaj si svojo pot. Široka izbira študijskih programov na Ekonomski fakulteti omogoča, da najdeš svojo strast in razvijaš številne poslovne spretnosti tekom svojega študija. Izbiraš lahko med 15 študijskimi programi. Fakulteta ima tudi močan študentski utrip, saj se lahko pridružiš kateremu od 15 različnih društev, kjer boš stkal nova prijateljstva ali pa celo poslovne partnerje za prihodnost.

Za lažjo izbiro programa pokukaj v misli 15 študentov magistrskega študija.

Vemo, kam gremo – Avtobus EF

Za več informacij, vabljeni na spletno stran www.ef.uni-lj.si ali na družbena omrežja (Instagram, Facebook, Linkedin).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.