Super Spot v Supernovi Ljubljana Rudnik vabi na nedeljsko kosilo in zabavo

SuperspotRudnik_Woman_1500x1126

Nakupovalni center Supernova Ljubljana Rudnik je z otvoritvijo novega dela v lanskem letu obiskovalcem ponudil ne le še boljšo nakupovalno izkušnjo, temveč tudi popolno destinacijo za kulinarična in zabavna doživetja. Super Spot tako tako pod eno streho združuje pestro gostinsko ponudbo in zvrhan koš zabavnih doživetij za vse generacije – tudi ob nedeljah!

Pridite na kosilo ali pijačo ter po zabavo in nova doživetja

V novem delu centra, ki zajema kar dve nadstropji, boste vsak dan v tednu, tudi ob nedeljah, deležni vrhunske svetovne kulinarike ter ponudbe priljubljenih restavracij s hitro prehrano, odličnih pijač ter sladic. Široka ponudba restavracij in barov bo zadovoljila še tako zahtevne okuse. Ko se vam bo zahotelo zabave, pa vam Super Športni Center zagotavlja nepozabno aktivno izkušnjo. Uživajte v najnovejših filmskih premierah, preizkusite svoje znanje na izzivih WOOP! IZZIVI, ohranjajte kondicijo v fitnesu ter svoje najmlajše popeljite na najboljšo Zumma Kids zabavo v mestu.

Zavrtite kolo sreče in izkoristite Vesele urice

Vsak torek v oktobru, od 10.00 do 13.00 in od 16.00 do 19.00, bo v Super Spotu postavljeno kolo sreče. Pridite in ga zavrtite ter si enostavno prislužite eno od nagrad, ki jo lahko unovčite ob nedeljah za vaša kulinarična in zabavna doživetja. Prav tako bodo vsak ponedeljek, torek in sredo v oktobru v Super Spotu od 17.00 do 20.00 potekale Vesele urice. Ponudba gostinskih lokalov in zabavnih doživetij bo še bolj mamljiva, saj boste uživali v posebnih 20-odstotnih popustih in presenečenjih. Aktualno ponudbo lahko kadarkoli preverite na spletnem mestu Supernove Ljubljana Rudnik.

Zavrtite se v veselih ritmih na koncertih Nedeljskega odklopa

V mesecu oktobru  vas bodo vsako nedeljo od 16.00 dalje v pritličju novega dela centra na odru zabavali glasbeni gostje v živo. Akustični koncerti bodo popestrili nedeljsko vzdušje in vas zazibali ritme različnih glasbenih žanrov.

Doživite vse barve, okuse in odtenke zabave to jesen v Super Spotu!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.