Tako vam leto dni zaslon ne bo povzročal skrbi

Pametni telefon Huawei nova 9 SE je že na voljo v slovenskih trgovinah. Če se zanj odločite do 28. junija letošnjega leta pa vam pripada še brezplačna 12-mesečna zaščita zaslona pred poškodbami.

Novi pametni telefon je zasnovan za mlade in za podporo njihovega hitrega življenjskega sloga. Poleg estetike, izrednih zmogljivosti in kar 108-milijonske glavne kamere je dobrodošel dodatek garancija pred poškodbami zaslona. Čeprav si jih nihče ne želi, nesreča nikoli ne počiva. Ker razbitje in poškodbe zaslona vplivajo na uporabniško izkušnjo, je dobrodošla odločitev Huaweia, da kupcem telefona Huawei nova 9 SE ponudi kar 12-mesecev zaščite zaslona pred poškodbami.

Če nesreča pripeti v času veljavnega obdobja zaščite zaslona pred poškodbami in se zaslon poškoduje zaradi stiska, trka ali padca, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov. Pri tem Huawei jamči strokovnost popravila in 100-odstotno uporabo originalnih delov.

Ugodnost je na voljo ob registraciji naprave v storitvi MyHuawei v roku 30 dni od nakupa pri pooblaščenem prodajalcu. Postopek je izredno preprosto in hiter. Odprete aplikacijo MyHuawei, ki je že nameščena na vašem novem pametnem telefonu, v njej poiščite pasico z omenjenim jamstvom in nato v naslednjem koraku tega še zahtevate. Po uspešnem zaključku registracije boste najmanj eno leto mirneje spali, kajti tudi v primeru razbitja zaslona uporabnost novega telefona ne bo okrnjena.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE sicer navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom, ki se zaradi hitrega osveževanja izredno dobro obnese med gledanjem videa in igranjem iger. Poleg tega 270-herčno vzorčenje dotika omogoča izredno gladko in tekočo izkušnjo uporabe. Zaslon podpira barvno paleto P3 in nudi celovit prikaz neverjetnih barv, kar je še posebej opazno med gledanjem filmov in dokumentarcev o naravi.

12-mesečna zaščita zaslona pred poškodbami velja za pametne telefone Huawei nova 9 SE kupljene med 28. 3 in 28. 6. 2022 ob predhodni registraciji v storitvi MyHuawei.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE se sicer pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: https://consumer.huawei.com/si/support/nova9-se-screen-protection/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.