Takšne ugodnosti vas čakajo v trgovini Huawei AppGallery

Ugodnosti v trgovini AppGallery

Ves december se lahko potegujete za atraktivne nagrade v trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery.

Pred nami so čudoviti praznični tedni in poleg dobrih mož, bo darila letos delilo tudi podjetje Huawei. Od danes pa vse do konca leta lahko uporabniki njihovih naprav z operacijskim sistemom Android osvojijo eno od več kot 65 tisoč nagrad, tako da v trgovini AppGallery zbirajo točke, ki so jih deležni za prenos aplikacij in igranje mobilnih iger.

Da bi se pridružili zabavi, ki bo zaključena 31. decembra, bo dovolj, da iz trgovine AppGallery prenesete eno ali več v kampanjo vključenih aplikacij in mobilnih iger, saj na ta način zbirati točke, ki jih boste lahko zamenjali za darila. Nagrade vključujejo bon FindMyKids Premium, bon Easy Voice Recorder Premium, točke Huawei, kupone AppGallery ter številne druge!

Več informacij najdete na povezavi: https://bit.ly/3t0ttRS

Ne pozabite na darila!

Ker se bližajo prazniki, nikar ne pozabite na obdarovanje bližnjih. Za vse tehnološke zanesenjake ima Huawei zelo pestro ponudbo odličnih daril. Omeniti velja izredna pametna telefona Huawei P60 Pro in Huawei Mate X3. Vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro je opremljen z vrhunskimi kamerami, ki o kakovosti mobilne fotografije prepričajo tudi največje dvomljivce. Po zaslugi visoke občutljivosti na svetlobo in izrednih algoritmov umetne inteligence vam bo uspelo posneti fotografije, ki bodo navdušile vse. Z izrednimi fotografskimi zmogljivostmi je opremljen tudi Huawei Mate X3. Po zaslugi zložljive zasnove omogoča fotografiranje iz različnih kotov, s čimer boste poponoma sprostili svoj ustvarjalni potencial.

Spoznajte izredne pametne ure Huawei

Huawei v sodelovanju z Big Bangom pripravlja praznična dogodka, na katerih bodo ozaveščali o prednostih nošenja pametnih ur. Prvi dogodek bo potekal 20. decembra med 15. in 17. uro v prodajalni podjetja Big Bang v mariborskem nakupovalnem središču EuroPark. Drugi bo v ljubljanskem CityParku 22. decembra ravno tako med 15. in 17. uro. Na vprašanja obiskovalcev bo odgovarjal predstavnik podjetja Huawei, medtem ko jih bo s kvizom in priročnimi darili, med katerimi je tudi Bluetooth miška Huawei, animiral vplivnež Dino Hajderović. V času trajanja dogodkov boste lahko kupili pametno uro Huawei Watch GT 4 s 10-odstotnim popustom in obenem brezplačno prejeli brezžične slušalke Huawei FreeBuds SE 2.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.