Te zanima učenje jezikov v jezikovni šoli Ontario?

Dora in Gregor

Spoznala sva se na faksu v Ameriki. Angleščina nama nikoli ni predstavljala problema, nasprotno, v študijskih letih sva jo govorila skoraj kot prvi jezik. Zaradi južne lege kalifornijskega mesta pa sva bila v neprestanem stiku s španščino. Tudi ta jezik sva osvojila na pogovornem nivoju, vendar je od tega minilo že več let. Po sedmih letih nazaj v Sloveniji se je Gregorju ponudilo delovno mesto v Madridu. Tudi meni kot umetnici Madrid ponuja številne priložnosti. Odločila sva se, da se prepustiva novemu preizkusu in se preseliva v Madrid. Zelo nama je žal, da znanja španščine nisva vzdrževala, saj najin pogovorni nivo trenutno potrebuje malo pomoči. Na srečo sva našla Ontario. 🙂

Simon

Sveže diplomiran. Veselje, ponos in olajšanje po diplomi se še ni dobro poleglo, ko me je streznilo fotrovo vprašanje: ”Mali, kaj pa zdaj?” No, in potem sem začel tuhtati o prihodnosti in iskati priložnosti. Grenko-sladka ugotovitev: v mojem poklicu mi bo najbolje, če se odpravim čez severno mejo. Zakaj grenka? Ich heiβe Simon, ki je ostal iz srednje šole, najbrž ne bo dovolj. Nadaljeval sem s tuhtanjem ter iskanjem in izkazalo se je, da se lahko pri Ontariu naučim tudi strokovnega besedišča, ki ga potrebujem za opravljanje poklica v tujini. No, zdaj je misel na prihodnost le še sladka.

Tjaša

Četrti letnik gimnazije mi pri rosnih 18 letih povzroča sive lase. Za uresničitev želja iz otroštva potrebujem toliko in toliko pik na maturi. Pri tem me sabotira kompleksnost angleške slovnice in pravopisa. V šoli se zelo trudim slediti razlagam, ampak se zmeraj počutim, da zaostajam za dva koraka. Pri Ontariu sem ugotovila, da mi jeziki pravzaprav niti ne gredo tako slabo, če le delam po svojem tempu.

Jezikovna šola Ontario

Ontario

Smo jezikovna šola, prevajalci in tolmači, ki nas združuje ljubezen do jezikov.

Ponujamo bogat izobraževalni program – od inštrukcij slovničnih in pravopisnih osnov, izpopolnjevanja pogovornega znanja jezika, do izobraževanja na višjem nivoju. Vse v obliki učnih ur ena na ena, v zelo malih skupinah ali on-line.

Prav tako vam prevedemo diplome, spričevala, potrdila in druge listine, ki jih potrebujete za tujino (ali iz tujine). Prevajamo in lektoriramo diplomske in magistrske naloge, članke in druga gradiva.

Najdete nas na naslovu Novi trg 6, 2250 Ptuj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.