Magisterij ali služba?

Naslovnica revije Študent 4/XXV, april 20022

April se počasi izteka in čaka nas najbolj pester študentski mesec. Maja namreč potekata Škisova tržnica in Majske igre, največja študentska dogodka, ki se ju veseli prav vsak študent. Maj pa obeležujejo tudi informativni dnevi za podiplomski študij. Če si torej v zadnjem letniku študija na prvi stopnji, je ta številka prava zate.

Se mučiš s pisanjem diplome in je kar ne moreš dokončati? Preberi si naše nasvete in takoj ti bo lažje. Nisi prepričan, ali bi študij nadaljeval na drugi stopnji ali se raje zaposlil? Tudi to smo pokrili v reviji. Te zanima delo v tujini? Prelistaj na stran 10.

Trenutno obdobje zaznamuje pestro politično dogajanje, zato smo pripravili seznam najboljših filmov o politiki. Vsi ljubitelji glasbe pa bodo navdušeni nad pregledom najboljših koncertov v naši bližini. Pomlad je tudi v znamenju prebujajoče narave, zato smo pripravili članek s hribovskimi nasveti.

Si tudi ti eden izmed tistih, ki mu tehnologija ni pretirano blizu? Odlašaš z pridobitvijo digitalnega potrdila, čeprav veš, da ti bo močno olajšal življenje? Na srečo ga z našim pregledom 7 korakov lahko pridobiš hitreje kot rečeš keks. Bi si rad poleg tega uredil še finance na bolj sodoben način? Preveri prednosti mobilnih bank na strani 26!

Aprilska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Če slučajno študiraš od doma, jo lahko tudi natisneš na avtomatih Printbox, prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. V komentarjih nam povej, kakšna se ti je zdela letošnja aprilska številka. 🙂

Revija Študent, april 2022   Prenos

Urednica revije Študent

Prejšnji članekAli si sploh želimo srečati vesoljce?
Naslednji članekTe zanima učenje jezikov v jezikovni šoli Ontario?

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.