Teden izobraževanja v Švici

V prostorih mednarodne izobraževalne agencija IntegralEdu, vodilne svetovalke za izobraževanje v tujini z več kot petindvajsetletnimi izkušnjami, bo od ponedeljka, 28. januarja, do petka, 1. februarja, potekal Teden izobraževanja v Švici. Namenjen je vsem otrokom in mladostnikom v starosti od 10 do 20 let in njihovim staršem. Na voljo bo brezplačno akademsko svetovanje za tečaj tujega jezika v prvorazrednih švicarskih šolah in internatih. Seznam sodelujočih švicarskih šol je spodaj v vsebini. 

Švica izstopa po marsičem, ena izmed njenih posebnosti pa je izjemno kakovosten izobraževalni sistem, ki po kvaliteti in raznovrstnosti sodi v svetovni vrh. Jezikovne počitnice v Švici so najboljša izbira za tiste otroke in mladostnike, ki bi prijetno radi združili s koristnim.  Poleg učenja jezika bodo osvojili tudi druge veščine in spretnosti, ki jim bodo v pomoč tako v življenju, kot pri identifikaciji svojih študijskih in posledično kariernih interesov.

Glede na starost otroka, njegovo raven znanja tujega jezika in glede na njegove interese bodo Integralovi svetovalci otrokom in staršem dali individualna priporočila, da bodo lažje našli in se odločili za zanje najbolj primeren poletni izobraževalno-počitniški program.

Jezikovni tečaji v tujini omogočajo najhitrejši in najlažji način učenja jezikov, pa tudi razvoj socialnih veščin otrok. V Švici se na popolnoma drugačen in zabaven način učijo tujih jezikov, blagodejno pa nanje vpliva tudi čisto in varno švicarsko okolje, saj se jezikovne šole nahajajo v neposredni bližini Ženevskega jezera, v prekrasnih Alpah in v svetovljanskem mestu Lugano. Vsi poletni šolski programi so močno prilagojeni potrebam otrok in mladostnikov in se izvajajo pod vodstvom pedagoškega osebja, ki ima na svojem področju velik ugled in odlične reference. Jezikovni programi so podkrepljeni s številnimi praktičnimi delavnicami, ki udeležencem omogočajo veliko zabave in učenja zelo praktičnih veščin.

Več informacij o Tednu izobraževanja v Švici si lahko preberete na spletni strani tukaj.

Glavni urednik

Prejšnji članekŠtudent študentu: strah pred ustnimi izpiti in nastopanji
Naslednji članekNa katero fakulteto?

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.