Ti gre na živce cimra, ker se uči na glas?

Female student doing homework, view from above
Foto: DragonImages iz iStock

Saj bi te dejansko vprašali, če ti gre na živce cimra, ki se uči, kot da je cel prostor njen, ampak odgovor že poznamo. Tukaj smo zato, da ti ponudimo odgovor na vprašanje, kako bi se lahko temu popolnoma izognil. Ne govorimo pa le o cimrih, lahko tudi o družinskih članih in drugih prijateljih, ki se učijo preveč naglas. Kako lahko izboljšaš svoj učni proces in si obenem ustvariš želen zasebni prostorček za učenje in ustvarjanje?

Šolsko leto je v polnem zagonu, študijsko pa se pravzaprav nikoli ne konča in vedno začne. Ljudje so živčni in glasni, s tem pa kalijo tvoj mir in ti načenjajo živce. Temu se lahko v celoti izogneš z namiznimi pregradami, ki ti bodo zagotovile tišino, mir in zasebnost. Katere izbire se ti ponujajo?

Katero namizno pregrado izbrati?

Prostostoječa namizna pregrada spada med najbolj enostavne namizne predelne stene, ki pa še vedno opravlja svojo nalogo. Narejene so iz luknjičaste klobučevine in izdelane iz PET in jeklenih stojal. Če te to ne zanima, ti lahko povemo le še to, da so odlične za fleksibilno delitev omizja. Idealne so za ustvarjanje začasno ločenih delovnih mest in zasebnih prostorov v zasedenih »krajih«.

Elegantna namizna pregrada zagotavlja dobro absorpcijo zvoka v delovnih okoljih z visokim nivojem hrupa. Pregrade so idealne, na primer, za ustvarjanje zasebne, tihe in mirne delovne postaje v odprtih prostorih. Opremiš jo lahko tudi s praktičnimi poličkami, kjer lahko hraniš stvari, ki jih moraš imeti vedno pri roki.

Ekskluzivne namizne pregrade so oblikovane za optimalno absorpcijo zvoka. So tako dobre, da ne boš slišal niti samega sebe. Če damo pa šalo še nekoliko na stran, morda na drugo stran namizne pregrade, so le te ustvarjene za veliko stopnjo zasebnosti.

Namizne pregrade za izboljšanje učnega procesa
Namizne pregrade za izboljšanje učnega procesa

Da te cimri, prijatelji, družinski člani in drugi moteči dejavniki ne bodo več motili, skoči do Kataloške prodaje, kjer ti bodo pomagali pri izbiri. Kakovostne, raznolike in učinkovite namizne pregrade bodo izboljšale tvoj učni proces in ti zagotovile mir, ki ga že tako dolgo iščeš.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNajvečji poslovno/finančni dogodek pri nas tokrat brez kotizacije!
Naslednji članekLetos v znamenju branja in gibanja!
logo ProSigma
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.