To so pripomočki, brez katerih letos ne gre

Slusalke Freebuds 5i

Poletje povezujemo z uživanjem na plaži in srkanjem najljubših koktajlov v bližnjem baru. Vendar se vse več posameznikov namesto sončenja odloča za aktivne počitnice ter uživanje v pustolovskih športih in drugih dejavnostih, ki so na voljo. Če ste tudi sami takšni, potem ne pozabite na nujne pripomočke, brez katerih nobena pustolovščina ni popolna.

Popolna spremljevalka na zapestju

Pametna ura je idealna spremljevalka, saj boste z njo na zapestju vedno na tekočem glede vsega. Če se na primer odločite za pametno uro Huawei Watch Ultimate, ne spreglejte načina Ekskurzije, ki vas bo med beleženjem sprehoda oz. pohoda usmerila na izhodiščni položaj in preprečil, da bi se izgubili na neznanem terenu.

Poleg tega serija najnovejših pametnih ur Huawei Watch 4 pomaga, da lažje preverjate, v kako dobri kondiciji ste in spremljate fiziološke znake organizma. Nudi 100 vadbenih načinov, med katerimi je tudi način za beleženje prostega potapljanja. Najbolj pomembno pa je, da to počne ves čas, saj baterija modela Watch 4 Pro brez polnjenja zdrži celo do tri tedne.

Pametne ure Huawei so odlična izbira za vse, saj delujejo v okolju sistema Android in iOS. Zanje je na voljo tudi aplikacija Zdravje, ki omogoči povezavo s pametnim telefonom in hrani zbrane podatke.

Uživanje z glasbeno podlago

Duh jemajoč pogled na sončne vzhode in zahode je popolnejši v ritmih najljubših skladb. Izkoristite prilagodljivo izničevanje hrupa, ki ga nudijo slušalke Huawei FreeBuds 5i in doživite občutke, ki si jih boste zapomnili za vse večne čase. Zahvaljujoč napredni tehnologiji slušalke prilagodijo delovanje odpravljanja neželenega hrupa, da je, kolikor je le mogoče, učinkovito.

Tudi pri slušalkah vam ni treba skrbeti zaradi izpraznjene baterije. Polnilna škatlica namreč hrani zalogo za do 28 ur. Prav vam bo prišla tudi inteligentno povezovanje z drugimi napravami in upravljanje naprednih funkcij preko aplikacije AI Life.

Vaše okno v svet

Medtem ko se posvečate pustolovščinam, imejte pri sebi vrhunski pametni telefon Huawei P60 Pro ali izredni pametni telefon srednjega razreda Huawei nova 11 Pro. Izjemno zmogljivi napravi omogočita, da ste na tekočem z novicami, povezani s prijatelji in korak stran od priljubljenih družbenih omrežij. Obenem omogočata izredno kakovostne fotografije čudovitega okolja, v katerem preživljate aktivne počitnice.

Poleg tega oba nova pametna telefona odlikuje izredno vzdržljivo, lahko in tanko ohišje, vrhunske zmogljivosti ter izredna življenjska doba baterije, ki je podprta s hitrim polnjenjem. Sami zelo dobro veste, kako pomembna je zadnje v okolju, kjer električne vtičnice ne najdete na vsaki skali ali na vsakem drevesu.

Primerna oblačila in obutev

Če se pogosto zadržujete na prostem, potem veste, kako pomembno je, da imate v nahrbtniku dovolj raznovrstnih oblačil. Ta so pomembna tudi poleti, kajti temperature visoko v gorah so veliko nižje kot v od vročine razbeljenem mestu.

Število in vrsto oblačil prilagodite času, ki ga nameravate preživeti v naravi, terenu, kot tudi vremenski napovedi za ta čas. Vsekakor je priporočljivo imeti pri sebi kakšen kos več, kot ste prvotno načrtovali.

Ne pozabite na vnos tekočine

Med ukvarjanjem s športom in bivanjem v naravi poskrbite za ustrezen vnos tekočim. Med vročimi poletnimi dnevi so izgube tekočine višje in nevarnost dehidracije zato večja. Da bi zmanjšali težo v nahrbtniku, preučite pot in preverite, ali so na njej izviri čiste vode ali drugi objekti, kjer boste lahko napolnili zalogo pitne vode.

Zvrhan koš novosti

Huawei je na slovenskem trgu pred kratkim predstavil vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, pametna telefona Huawei nova 11 Pro in nova 11i, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.