Tudi Supernovo na Rudniku bo obiskal Božiček

Carobna okrasitev

Veseli december je nedvomno tukaj, zunaj že diši po snegu, kratki dnevi in bližajoči prazniki pa nas vabijo, da se poveselimo s svojimi prijatelji in najbližjimi. Misli so že zagotovo pri seznamu daril, s katerimi boste razveselili svojo družino, pri prazničnih kosilih in peki božičnih piškotov. V otroških očeh se prižigajo iskrice in ozračje je v znamenju sladkega pričakovanja – ta čas je resnično čaroben!

Da bomo v predprazničnemu času pričarali še več nasmehov in veselja, smo v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik pripravili LEGO svet s kreativnimi delavnicami za vse male in velike ustvarjalce. Sprehodite se lahko tudi med LEGO razstavnimi XXL figurami, nekoliko starejši otroci pa bodo uživali na delavnici LEGO robotike, ki bo potekala 8., 15. in 22. decembra ob 15. uri.

Vrhunec bo rajanje doseglo 17. decembra ob 11. uri, ko nas bo obiskal Božiček v spremstvu plesnega kluba Ples Plus. Poskrbljeno bo tudi za otroški animacijski program, Božiček pa bo otroke razveselil z darili.

Za pravo božično vzdušje smo poskrbeli s praznično okrasitvijo, lučke so prižgane, smrečica okrašena in rajanje se lahko prične! V prvem nadstropju smo za vas pripravili pravo zimsko pravljico, kjer boste lahko s tremi atraktivnimi kulisami ustvarili čarobne fotografije! Nikar ne pozabite, da se po nakupovalnem centru lahko med 19. in 24. decembrom zapeljete z brezplačnim božičnim vlakcem, pred Supernovo Ljubljana Rudnik pa je za ljubitelje drsanja postavljeno tudi umetno drsališče in organizirana šola drsanja.

Oglejte si urnik dogodkov, ki smo jih pripravili za vas v tem prazničnem času in se veselite z nami!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.