Ujemite pomladno eksplozijo barv s Huawei nova 9 SE

Pametni telefon naslednje generacije Huawei nova 9 SE z izredno tankimi robovi okoli zaslona ter kar 94,85-odsotnim razmerjem med telesom in zaslonom nudi popolno vizualno izkušnjo uporabe, medtem ko za uporabnost pametnih funkcij skrbi sistem EMUI 12. Čeprav gre za vsestranski in izredno lep pametni telefon namenjen mlajši generaciji, pa največ pozornosti pritegne sistem štirih kamer z visoko ločljivostjo.

Kristalno čiste podrobnosti

Glavna kamera s 108-milijonskim tipalom in zaslonko f/1.9 omogoča, da izživite svojo ustvarjalno žilico med fotografiranjem pokrajin, portretov, arhitekture in drugih zanimivih prizorov. V trenutku pritiska sprožilca pametni telefon Huawei nova 9 SE do zadnje podrobnosti ujame prizor pred vami v izjemni kakovosti. Zahvaljujoč kristalno čistim podrobnostim najvišje ločljivosti 12.000 x 9.000 svetlobnih pik, je namreč mogoče natisniti plakat velik 125 x 94 cm brez izgube jasnosti. V primerjavi z bolj običajnimi 12-milijonskimi fotografijami to pomeni, da 108-milijonske omogočajo 3-kratno povečavo, ne da bi bila zaradi tega trpela kakovost. Izredno uporabna funkcija za prilagajanje fotografij objavam na družbenih omrežjih. Kakovost tipala seveda ni omejena le na fotografiranje, saj se ravno tako odlično obnese pri snemanju videa visoke ločljivosti. Nekaj, kar bodo znali še posebej ceniti popotniški vlogerji.

Kakovost tipala glavne kamere hkrati pomeni, da jo zlahka uporabite kot povečevalno steklo. Na predstavitvi bodo udeleženci v zadnji vrsti lažje opazovali dogajanje v ospredju, medtem ko bo starejšim pomagala prebrati droben tisk na izdelkih v trgovini ali škatlicah z zdravili.

Ikonična oblika za vsestransko fotografijo

Zadnji fotografski sklop nosi zdaj že prepoznavno obliko Star Orbit Ring. Poudarek na krogih vedno pritegne pozornost in s simetrijo daje pomirjujoč občutek estetskega reda. Izbor objektivov sicer nagovarja uporabnike, ki želijo vsestranske fotografske zmožnosti in visoko kakovost v vseh primerih rabe. Med fotografiranjem panorame, bo v ospredje stopila 8-milijonska kamera z ultra širokokotnim 112 stopinjskim objektivom. Nasprotno, ko vas bodo zamikale očem skrite podrobnosti, pa boste uporabili 2-milijonsko kamero za bližinsko fotografijo. Poleg tega je v sklopu še 2-milijonska globinska kamera, ki bo poskrbela za čudovit učinek zamegljenega ozadja, ki še posebej pride do izraza pri portretni fotografiji.

Hitro do prečudovitih selfijev

Fotografiranje sebe (selfiji) je še vedno ključni mehanizem sodobnega izražanja. Pametni telefon Huawei nova 9 SE je ravno zaradi tega opremljen s 16-milijonsko sprednjo kamero s privzetim 78-stopinjskim in povečanim 90-stopinjskim vidnim poljem, ki zagotavlja čudovite selfije. Sposobna je popolnoma samodejno prepoznati orientacijo in na primer samodejno preklopi v 90-stopinjski način, če telefon iz pokončnega položaja obrnete v panoramski.

Seveda so primeri, ko svetlobne razmere niso popolne. Takrat pride do izraza sposobnost združevanja slikovnih pik po načelu štiri v eno (4-v-1). Poleg tega funkcija nočnega fotografiranja (Super Night Shot) natančno prepozna obraze, optimizira ozadje in ohranja digitalni šum pod nadzorom. Kot nalašč za fotografiranje na večernih zabavah.

Popoln pametni telefon vse trenutke v dnevu

Fizična velikost tipala igra pomembno vlogo, pri čemer ni pomembno, ali fotografirate ali snemate podnevi ali ponoči. Tipalo glavne kamere je namreč veliko 1/1,52 palca, zato poleg visoke ločljivosti zagotavlja tudi odlično občutljivost na svetlobo. Kadar so svetlobne razmere primerne, takrat se lahko odločite za polno 108-milijonsko ločljivost. Ko razmere niso najboljše oziroma fotografirate ponoči, takrat pride do izraza sposobnost združevanja devetih pik v eno (9-v-1). V tem primeru pika ustreza velikosti 2,1 μm.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE ima še z umetno inteligenco podprto tehnologijo prilagajanja delovanja zaklepa. Naj bo panorama, igranje otrok ali eden od desetih drugih prizorov, ki jih tehnologija samodejno prepozna, poskrbela bo za natančno zajemanja dinamičnih prizorov.

Uživajte v življenju in se ne pozabite izraziti

Pametni telefon Huawei nova 9 SE je lahek premijski model namenjen mlajšim uporabnikom. Odlikujejo ga inovativne funkcije in poseben poudarek na estetiki, medtem ko bo zmogljiv sistem kamer v kombinaciji z inteligentnimi funkcijami snemanja spodbudil nove ustvarjalne navdihe. Nudi vse, kar potrebujete za polno uživanje v življenju in omogoča, da ostanete v središču stvari, ki so za vas pomembne.

Posebna garancija na zaslon

Prve kupce telefona Huawei nova 9 SE, ki je v Sloveniji že na voljo, čaka tudi posebna ugodnost. Ob nakupu telefona med 28. 3. in 28. 6. 2022 dobite zraven 12-mesečno zaščito zaslona pred poškodbami, ki velja za trčenja, padce in stiske. Če se zaslon mobilnega telefona pokvari zaradi nesreče v času veljavnega obdobja zaščite, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov.

Huawei nova 9 SE se sicer pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.