Ulovljen je zmagovalec Škisolova 2019!

Ulovili smo zadnjega nastopajočega na velikem odru Škisove tržnice 2019. Zmagovalec Škisolova 2019 je postala skupina Parabolični Kokosi, ki je na finalnem izboru premagala skupini Cona 40 in ViaEntropia.

Včeraj zvečer je v baru Prulček potekal finalni izbor tekmovanja še neuveljavljenih bendov na slovenski sceni – Škisolov. Zmagovalna skupina Parabolični Kokosi so tako postali še zadnji znani nastopajoči glasbeniki na letošnji Tržnici. Zmagovalca Škisolova je izbrala strokovna žirija in glasovi publike. Člani glasbene zasedbe so bili nad zmago zelo navdušeni in komaj čakajo nastop na letošnji Škisovi tržnici.

Škisova tržnica je tudi s Škisolovom zagotovila, da se obeta dan edinstvenih trenutkov za vse svoje obiskovalce. Z današnjim dnem se prav tako začne prodaja vstopnic za Škisovo tržnico preko Eventima. Cena vstopnice pri nakupu je 5 evrov, še vedno pa si lahko vstopnico zagotovite preko mobilne aplikacije mBills, ki vam povrne stroške vstopnice, in je vstopnica torej skoraj da brezplačna.

Škisova tržnica, bogatejša za novega nastopajočega, bo tudi letos prostor edinstvenih doživetij. Zato hitro po svojo vstopnico še pred prazniki za najboljša doživetja s svojimi prijatelji.

Glavni urednik

VIRŠkisova tržnica
Prejšnji članekTransformatorjeva akademija Gledališča zatiranih
Naslednji članekKresovanja
Matjaž Lesjak

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.