Uresničite svoje cilje s pomočjo Abiture

Abitura, višja strokovna šola, kjer so v 26 letih delovanja razvili študij, ki vas bo pripravil na izzive, ki vas čakajo na karierni poti, in vam ponudil znanje, ki ga bodo dejansko iskali vaši bodoči delodajalci.
Poleg študijskih programov Ekonomist, Varovanje, Poslovni sekretar, Velnes in Informatika sta novosti študijska programa Organizator socialne mreže in Gostinstvo in turizem. Prav vsi Abiturini programi pa vas pripeljejo do odlične možnosti za razvoj kariere ali lastne podjetniške ideje. Višješolske študijske programe izvajamo v Celju in v Zagorju.
Diplomanti v samo dveh letih pridobijo VI. raven izobrazbe in ustrezen naziv. Predavatelji, ki so priznani strokovnjaki iz prakse, vas bodo pripravili na samostojno in odgovorno izvajanje nalog na delovnem mestu. Vsi programi ponujajo tudi veliko izbirnost modulov in predmetov, tako da lahko izberete znanja, ki so za vas najpomembnejša. Vse programe Abitura izvaja kot izredni študij. Delo je prilagojeno, tako da lahko uspešno študirate ob delovnih obveznostih in družini. Šolnina na Abituri je najugodnejša in jo lahko poravnate na 10 obrokov.

Želite izvedeti več? Pridite na informativne dneve:

  • v četrtek, 6. septembra 2018, ob 17.00 na Abituri, Lava 7, Celje;
  • v torek, 11. septembra 2018, ob 17.00 na dislocirani enoti v Zagorju, Grajska ulica 2, Zagorje;
  • v četrtek, 20. septembra 2018, ob 17.00 na Abituri, Lava 7, Celje.

Abitura, Lava 7, Celje ■ www.abitura.si  ■ referat-vis@abitura.si  ■ 03 428 55 32

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.