Uresničite svoje cilje s pomočjo Abiture

Dober študij te bo pripravil na izzive, ki te čakajo na karierni poti, in ti ponudil znanje, ki ga bodo dejansko iskali tvoji bodoči delodajalci. Prav takšno priložnost ti ponuja Abitura, višja strokovna šola, kjer so v 26 letih delovanja razvili študij, ki ti bo omogočil pravo pot do želene poklicne kariere.

Odločitev za izobraževanje lahko pomembno vpliva na pridobitev želene zaposlitve. Znanje, sposobnost in veščine so zato ključni del naše konkurenčnosti.

Vedno novi, uporabno naravnani študijski programi

Poleg študijskih programov Ekonomist, Varovanje, Poslovni sekretar, Velnes, Informatika, sta novost na Abituri študijska programa Organizator socialne mreže in Gostinstvo in turizem. Prav vsi Abiturini programi pa te pripeljejo do odlične možnosti za razvoj kariere ali lastne podjetniške ideje. Višješolske študijske programe izvajamo v Celju in v Zagorju.

V samo dveh letih si pridobiš višjo strokovno izobrazbo.

Študenti Abiture na strokovni ekskurziji.
Abitura ponuja ogromno strokovnih ekskurzij.

Diplomanti v samo dveh letih pridobijo VI. raven izobrazbe in ustrezen naziv. Abitura daje izjemen poudarek na povezovanje teoretičnega in praktičnega znanja. Pridobljena znanja in kompetence te zato pripravijo na samostojno in odgovorno izvajanje nalog na delovnem mestu. Vsi programi ponujajo tudi veliko izbirnost modulov in predmetov, tako da lahko izbereš znanja, ki so zate najpomembnejša. Vse programe Abitura  izvaja kot izredni študij. Delo je prilagojeno, tako da lahko uspešno študiraš tudi ob delovnih obveznostih in družini. Prednost Abiture so tudi odličnimi materialnimi pogoji. 14 predavalnic je opremljenih z najsodobnejšo multimedijsko opremo, knjižnica pa zagotavlja vso strokovno literaturo za potrebe študija. Predavatelji so priznani strokovnjaki iz prakse, ki prenašajo svoje bogate izkušnje in jih združujejo s sodobnimi znanji. Šolnina na Abituri je najugodnejša in jo lahko poravnaš na 10 obrokov.

 

 

Želiš izvedeti več? Pridite na informativne dneve:

– v četrtek, 6. septembra 2018, ob 17.00 na Abituri, Lava 7, Celje;

– v torek, 11. septembra 2018, ob 17.00 na dislocirani enoti v Zagorju, Grajska ulica 2, Zagorje;

– v četrtek, 20. septembra 2018, ob 17.00 na Abituri, Lava 7, Celje.

Za več informacij obišči spletno stran abitura.si ali kontaktiraj na referat-vis@abitura.si.

Prejšnji članekUresničite svoje cilje s pomočjo Abiture
Naslednji članekZagotovi si svoj abonma za sezono 2018/2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.