Vodni filter je še kako pomemben pri tvojem zdravju

A glass of clean fresh water and set of filter cartridges on wooden table in a kitchen interior. Installation of reverse osmosis water purification system. Concept Household filtration system
Foto: Andrii Medvediuk iz iStock

Pristop do čiste in varne pitne vode je ključnega pomena za tvoje zdravje in dobro počutje. Vendar pa se s širjenjem onesnaževal in kemikalij v okolju moraš vse bolj zavedati potrebe po dodatni zaščiti našega vodnega vira. Ena od učinkovitih rešitev za izboljšanje kakovosti pitne vode je namestitev vodnega filtra.

Kaj so vodni filtri?

Vodni filtri so naprave, ki odstranjujejo nečistoče in škodljive snovi iz vode. Njihov namen je izboljšati kakovost pitne vode tako, da odstranijo suspendirane delce, bakterije, viruse, kemikalije, težke kovine in druge kontaminante. S filtriranjem vode odstranijo neprijetne vonjave, izboljšajo okus in zagotovijo varno vodo za pitje in kuhanje.

Vodni filtri odstranijo škodljive snovi in mikroorganizme iz vode, kar izboljša njeno kakovost, okus in vonj. Filtrirana voda je bolj sveža in prijetna za pitje. Filtracija vode prav tako zmanjšuje tveganje za okužbe, povezane s pitno vodo. Vodni filtri lahko tudi učinkovito odstranijo škodljive kemikalije, kot so pesticidi, težke kovine in klor. To zmanjšuje izpostavljenost tem snovem in ščiti tvoje zdravje.

We can drink healthier water by using a water purifier in our home or office.
Vodni filtri odstranijo škodljive snovi in mikroorganizme.
Foto: Melih YILDIZ iz iStock

Zakaj izbrati vodni filter Coway?

 1. Ker Coway ni samo filter, ampak je sistem za pridobivanje okusne, čiste in zdrave vode.
 2. Ker boš pil vodo z užitkom, kot bi jo pil iz najčistejšega izvira. Zaželel si boš natočiti kozarec iz studenca v svojem stanovanju, prav tako pa boš s svojim studencem zasvojil tudi cimra. To sistem Coway omogoča.
 3. Ker sistem Coway z zlatim WQA znakom kakovosti izpolnjuje tudi najvišje industrijske standarde (ki so zahtevnejši kot pri izdelkih za domačo rabo), saj zagotavlja vsaj deset let zagotovljenega stabilnega delovanja brez nihanj v kakovosti delovanja. Coway dobavlja svoje sisteme večini največjim svetovnih farmacevtskim in raziskovalnim laboratorijem, kjer pri delu potrebujejo resnično čisto vodo.
 4. Postal boš pravi somelier za vodo in vsi bodo navdušeni nad napravo in nad vodo.
 5. Ker imaš takoj na voljo vročo, hladno ali vodo s sobno temperaturo. Čaj ali kavo imaš pripravljeno v nekaj sekundah, vsi pa vemo, da je slednja med študijem še kako pomembna.
 6. Ker lahko okusiš resnično pravi okus kave, čaja in drugih napitkov.
 7. Ker so napitki in čaji resnično kristalno čistega videza.
 8. Ker potrebuješ manj kave in čaja, da dosežeš popoln okus.
 9. Ker hrano kuhaš z neklorirano in čisto vodo. Tvoja prebavila, ki so temelj imunskega sistema, ti bodo hvaležna.
 10. Ne razmišljaj več o opozorilih o prekuhavanju vode – vodni filter Coway poskrbi, da tudi najbolj onesnažena voda s fekalijami, škodljivimi mikroorganizmi ali celo z radioaktivnimi snovmi postane popolnoma čista in neoporečna.
 11. Voda iz vodnega sistema Coway je tako dobrega in čistega okusa, da si jo telo s časom dobesedno zaželi zaužiti.
 12. Ker je voda v telesu transportni sistem – je pomemben sestavni del sistema, ki telesu prinaša hranila in kisik in odnaša odpadne produkte iz celic. Bolj kot je voda očiščena raztopljenih snovi, bolj je učinkovita pri transportu snovi v telesu. Coway sistem s svojim delovanjem to dokazano omogoča.
 13. Veš, da je povprečna starost vodovodnih napeljav med 30 in 60 let? Pri sistemu Coway vsa nečistoča priteče samo do vhoda v sistem. Pri izhodu se izlije v kozarec samo čistoča.
 14. Ker je sistem Coway enostaven za uporabo ter obenem vrhunski produkt. Je BMW med sistemi za čiščenje vode, brez prave konkurence.

Vodni filtri so ključni za zagotavljanje čiste, varne in okusne pitne vode. Izbira filtra Coway FERRY P-08 je odlična za ohranjanje tvojega zdravja. S pravilno namestitvijo in vzdrževanjem vodnega filtra lahko uživaš v čisti, osvežujoči vodi brez skrbi glede onesnaževal in kontaminantov.

Svoj vodni filter Conway lahko po akcijski ceni dobiš tudi pri nas! Klikni na povezavo in si privošči kozarec čiste vode!

Prejšnji članekKako gojiti kalčke doma?
Naslednji članekOcena predstave: The End/Konec (Prestopi 2023)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.