Vpis abonmaja za študente in ostale gledališke navdušence

Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana bo v novi sezoni, podnaslovljeni Drama je., ponudilo 13 uprizoritev, med njimi pet krstnih, tri prve slovenske uprizoritve in dva avtorska gledališka projekta. Z različnih vidikov bodo preizpraševale družbeni kontekst, v katerem smo se znašli.

Jesenski vpis za študente bo potekal pri blagajni Drame od ponedeljka do petka od 14.00 do 18.00, med 4. in 14. oktobrom. Vpišete se lahko tudi po telefonu, na številki 01 426 4305, ali po elektronski pošti abonma@drama.si.

Študentski abonma vsem gledališkim navdušencem v sezoni 2021/22 ponuja tri predstave Velikega odra:

  1. Milan Kundera Jacques in njegov gospodar
  2. Sally Potter Party
  3. Charlie Chaplin Veliki diktator

Cene študentskega abonmaja se gibljejo med 20 in 42 €. Abonma lahko plačaš pri blagajni Drame ali po položnici, ki ti jo pošljejo po elektronski ali navadni pošti. Pri nakupu abonmaja lahko unovčiš tudi Bon21. Študentje si lahko abonma po cenejši ceni zagotovite tudi za predstave Male Drame.

Predstave so na sporedu od ponedeljka do petka, izjemoma ob sobotah, ob 19.30.

Včasih se zgodi, da so predstave odpovedane ali pride do zamenjave. O takih spremembah boste obveščeni preko SMS sporočil, po elektronski ali navadni pošti.

Obstaja tudi možnost preložitve ogleda predstave, kar je potrebno sporočiti najkasneje dan pred predstavo. Prva preložitev je brezplačna, za vsako naslednjo preložitev pa doplačate/doplačaš 2 evra za nadomestno vstopnico.

Ob vpisu abonmaja prejmete darilo, brezplačno vstopnico za ogled predstave Mati, ki bo na sporedu med 26. in 30. oktobrom, zato si čim prej zagotovite svoj abonma in se podajte na raziskovanje gledališkega obzorja 2021/22.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.