Vrača se Zaposlitveni most 2023

Zaposlitveni most na FDV

Na Fakulteti za družbene vede bo 19. aprila 2023 potekal tradicionalni Zaposlitveni most!

Dogodek se bo začel z registracijo udeležencev med 9.30 in 10.00 uro, sledila pa bo otvoritev dogodka in skupinska okrogla miza med 10.00 in 11.30 uro. V tem času boš prisluhnil različnim strokovnjakom s področja zaposlovanja in uspešnim Alumnom FDV, ki bodo delili svoje izkušnje in nasvete.

Po skupinski okrogli mizi se boš lahko udeležil delavnic, ki bodo potekale po učilnicah med 11.45 in 13.15 uro. V tem času se bodo izvajale naslednje delavnice z izkušenimi izvajalci:

Pozor! Na delavnice se je potrebno dodatno prijaviti.

Ob 13. uri se bodo začeli težko pričakovani zmenki z zaposlovalci! Zaposlovalce boš obiskoval v skupinah po štiri, saj bo tako komunikacija malce bolj sproščena in časovno ustreznejša. Na voljo boš imel 15 minut, v katerih se ti bodo zaposlovalci na kratko predstavili, nato pa jim boš lahko zastavljal vprašanja. Po pretečenih 15 minutah te bodo organizatorji usmerili k naslednjemu zaposlovalcu. Ob tej priložnosti bo organizirana tudi pogostitev, kjer boš ponovno imel priložnost za mreženje z zaposlovalci.

Na dogodek je obvezna predhodna prijava (prijavnica bo objavljena naknadno).

Spremljaj Facebook dogodek, kjer bodo organizatorji razkrivali podjetja, ki se bodo pridružila na Zaposlitvenem mostu, in glavne goste, ki jih boš lahko slišal na uvodni okrogli mizi!

Prejšnji članekKaj so minimalni življenjski stroški?
Naslednji članekRecept za najbolj osvežilno torto poletja 2023

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.