Vsak evro pride prav, vsaka izkušnja tudi

Verjetno imaš listo svojih želja. Kaj je na njej? Počitnice, nov telefon, oblačilo ali kaj drugega? Za hiterjšo uresničitev tovrstnih želja lahko poskrbiš z delom preko študentskega servisa. Če se potrudiš sam, bo tudi mama, oče ali kdo drug z večjim veseljem primaknil kaj zraven.

Hkrati na seznam tvojih sposobnosti dodaš še zanimive izkušnje, srečaš nove ljudi in se naučiš kakšne življenjske lekcije. Super kombinacija, torej.

Izkušnja na izkušnjo, željen poklic

Študentsko delo omogoča nadgradnjo teoretičnega znanja s praktičnimi izkušnjami, spoznavanje morebitnih pomanjkljivosti pri znanju, izpopolnitev le tega  in pridobitev novega znanja. Na ta način si lahko pridobiš možnost izbire med privlačnejšimi, raznolikimi, inovativnimi in tudi bolje plačanimi delovnimi mesti.
Tudi enostavno delo ti da lahko temelje za znanja, ki ti bodo prav prišla čisto na drugem področju. Si že kdaj pomislil/a koliko skupnih vrlin združujeta natakar in farmacevt, ki te posreže v lekarni?

Vključevanje v delovni proces

Ko si star 15 let, je težko razumeti, zakaj moraš zjutraj zlesti iz postelje in se odpraviti v službo. Odštevaš dni, ko boš oddelal tistih deset, mogoče petnajst delovnih dni. Le kdaj bo konec? Na koncu deset dni hitro mine, spoznaš nove ljudi, študentski servis ti nakaže plačilo, privoščiš si nov pulover, kratke počitnice, mogoče telefon… Zraven dobiš še nekaj zelo dragocenega. To so izkušnje. Od tistih osnovnih, ko se naučiš, kako se vključiti v delovni proces, do tistih, bolj konkretnih, povezanih s poklicem, ki ga želiš nekoč opravljati.

Kje poiskati delo?

Na www.studentski-servis.com je na voljo največja ponudba študentskih in dijaških del v Sloveniji, prav vse v zvezi s študentskim delom pa lahko hitro urediš preko tvojega telefona ali računalnika.

Pozor!

Pred začetkom dela si preberi, kaj je tisto, kar je potrebno urediti pred pričektom dela.

Pridruži se številnim mladim, ki spoznavajo trg dela ravno na ta način, si zagotovijo dodatne evre v svoji denarnici in postanejo hitreje samostojni in odgovorni zase.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.