Vsak lahko teče Maraton pozitivne psihologije – v Ljubljani letos že četrtič!

Si si kdaj želeli odteči maraton? Potrebno je kar nekaj treninga, da telo zmore premagati toliko kilometrov. A vendar vsi tečemo maraton svojega življenja. Življenjske preizkušnje nas utrjujejo, vendar če ne delamo na sebi, tudi utrujajo.

Maraton pozitivne psihologije je namenjen vsakomur, ki želi trenirati za življenje. Tako mladi kot starejši se srečujemo s tematikami, ki jih nagovarja pozitivna psihologija. Kako zbrati pogum za drzno življenje? Zakaj se večkrat ujamemo v negativne misli? Kako besede krojijo našo realnost? Osem govorcev maratona – Katarina Veselko, Dejan Sotirov, dr. Ana Krajnc, Tadej Toš, dr. Vojko Kavčič, Mojca Majerle, Matej Delakorda in Sara Isakovič – bo na predavanjih delilo svoje razmišljanje, povezano s pozitivno psihologijo.

Predavanja so pomemben, a ne edini del dogajanja Maratona pozitivne psihologije v Ljubljani. Cankarjev dom bo 19. oktobra stičišče raznolikih zagovornikov osebne rasti. Na voljo bo kvaliteten brezplačen spremljevalni program, ki je prijazen študentski denarnici. Pridite in se nasmejte ob stand-up prizorih, sodelujte na okrogli mizi s Saro Isaković, Katarino Veselko in Cirilo Peklaj, udeležite se delavnice sproščanja, spoznajte Tačke pomagačke in knjigo Od Zanosa do Predanosti ter nazaj. Brezplačni spremljevalni program organizirajo člani projekta Kako si. Gre za študente psihologije, ki želijo psihološka spoznanja deliti s širšo javnostjo. Da bo dogajanje še bolj živo, bodo poskrbeli najrazličnejši razstavljavci v preddverju Cankarjevega doma. Torej, tudi če nimate vstopnic za predavanja, vabljeni v preddverje, kjer bo dan potekal v znamenju rumene barve.

Ne glede na to, katerega dela programa se želite udeležiti, boste našli nekaj zase. Če ne drugega, somišljenike, ki si prizadevajo za vnašanje pozitive v svoja in druga življenja!

Več o dogodku izveš tudi v našem koledarju in na www.maratonpozitivnepsihologije.si

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekIzpoved bruca: Težki začetki študentskega življenja
Naslednji članekZakaj pravljice?
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.