Vstopnice za Škisovo tržnico 2023 že v prodaji

Mladi na Škisovi tržnici
Foto: on Zveza ŠKIS

Samo še dva meseca nas ločita od največjega in najbolj Edinstvenega dogodka za mlade na prostem v Sloveniji – 26. Škisove tržnice. Nakup vstopnice je možen od danes naprej na spletnem mestu eventim.si ali na Eventimovih prodajnih mestih, NLB pa tudi letos omogoča vstopnico po nižji ceni.

Vsi že nestrpno pričakujemo 11. maj 2023, ko se bodo ponovno zbrali mladi iz celotne Slovenije, predstavljali svoje lokalne specialitete, se sprehajali med stojnicami, zvečer pa uživali od dobri glasbi. Da bo Škisova tržnica 2023 res Edinstvena, bo tudi letos poskrbela NLB. Od danes naprej si lahko svojo vstopnico zagotovite že po ekskluzivni ceni za samo 8 EUR. Vse kar morate storiti je, da nakup vstopnice opravite v predprodaji preko aplikacije NLB Pay. Nakup vstopnice je možen na povezavi ali na Eventimovih prodajnih mestih.

Od 1. aprila 2023 do 30. aprila 2023 bo cena vstopnice za vse, ki boste opravljeni nakup potrdili z mobilno denarnico NLB Pay ostala nespremenjena, 8 EUR. Za vse ostale bo cena vstopnice 12 EUR. Od 1. maja 2023 do 10. maja 2023 bo cena vstopnice za vse enotna, in sicer 12 EUR. Na dan dogodka bo cena vstopnice 15 EUR.

Množica ljudi pred odrom na Škisovi tržnici
Foto: on Zveza ŠKIS

Z uporabo mobilne denarnice NLB Pay boste na dan dogodka deležni tudi drugih ugodnosti. Vsem, ki boste nakup vstopnice potrdili z aplikacijo NLB Pay, bo omogočen hitrejši vstop na prireditev skozi NLB Pay VIP vhod in pa edinstvena akcijska cena pijač (4+1 gratis).

Na dogodku bo vse plačevanje potekalo preko brezgotovinskega plačilnega sistema. Plačevanje bo tako možno na prodajnih mestih z NLB Pay, preko Flik plačil ali s plačilno kartico. Na plačilnih postajah si boste lahko za nemoteno plačevanje zagotovili plačilno kartico Škisove tržnice, na katero boste lahko nalagali denar. Nalaganje denarja na kartico bo možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Ob odhodu z dogodka vam bomo vrnili vse dobroimetje, ki vam bo ostalo na kartici.

NLB bo na sam dan dogodka poskrbela tudi za razna ekskluzivna doživetja, ki jih denar ne more kupiti. Možno bo namreč spoznati nastopajočo glasbeno skupino, spremljati koncert z velikega odra Škisove tržnice ali pa osvojiti vstopnico za Škisovo tržnico za vedno. Za več informacij spremljajte naša družbena omrežja, kjer bomo redno objavljali vse informacije.

Zagotovite si svojo vstopnico čimprej in ne zamudite ekskluzivne ponudbe ter Edinstvenega 11. maja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.