Z iskalnikom Petal podjetja stopijo stopničko više

Leto dni po prestavitvi je Huaweiev pametni mobilni iskalnik doživel izjemno povečanje tržnega deleža. Na letni konferenci za razvijalce Huawei Developer Conference Europe (HDC.Europe) je Huawei napovedal vrsto novih zmogljivosti in revolucionarnih orodij iskalnika, ki jih lahko partnerji in razvijalci izkoristijo za doseganje poslovne rasti.

Pripravljen na strateška partnerstva

Podjetja, ki se odločijo za sodelovanje, lahko za doseganje poslovnih strategij in ciljev izkoristijo ekosistem naprav Huawei in odprtost mobilnega iskalnika Petal. Njegova rast v zadnjih letih je bila namreč impresivna in ne kaže znakov upočasnitve. Od letošnjega septembra je število mesečnih aktivnih uporabnikov poskočilo na 32 milijonov. Poleg tega je eden glavnih mobilnih iskalnikov v večini regij, njegova obsežna baza pa pomeni veliko priložnost.

Iskalnik Petal 2.0 nudi širok nabor orodij za učinkovito distribucijo vsebin, vključno s Petal Merchant Center, Petal Travel Center in Business Connect, ki nudijo storitve po meri, prilagojene edinstvenim potrebam in izzivom partnerskih podjetij. Petal Merchant Center trgovcem nudi orodje za razvrščanje in promocijo izdelkov, medtem ko Petal Travel Center skrbi za turistični in gostinski sektor, Business Connect pa za lokalna podjetja.

Zmogljivosti naslednje generacije

Iskalnik Petal odpira orodja partnerskim podjetjem in razvijalcem prek kompleta za iskanje (Search Kit), ki omogoča hitro integracijo optimalne izkušnje mobilnega iskanja. Opremljen je namreč s pametnimi funkcijami, kot so iskanje slik, glasovno iskanje, pretvorba slike v besedilo (OCR), pretvorba besedila v govor, iskanje po nakupih, iskanje hotelov in še veliko več.

Komplet vsebuje tudi celosten nabor rešitev za samodejno predlaganje novic, video posnetkov, spletnih povezav, predlogov za nakup, namestitev in podobnega. Partnerska podjetja lahko z njimi dosežejo ustrezne uporabnike in jim prilagodijo ponudbo.

Kot eden od 69-razvojnih kompletov v ekosistemu HMS Core 6 z več kot 21.738 aplikativnimi programskimi vmesniki (API), komplet za iskanje obogati aplikacije z zmogljivostmi iskanja ter posredno partnerjem in razvijalcem omogoča, da dosežejo poslovne izzive.

Do boljših prodajnih rezultatov

Orodje Petal Merchant Center, zasnovano za podporo inovativne spletne trgovine, predstavlja spletno platformo za predstavitev in upravljanje z izdelki na enem mestu. Trgovcem omogoča, da nastavijo, kako bodo izdelki iz njihovih spletnih strani prikazani v rezultatih iskalnika Petal. Z nudenjem samostojnosti pri usklajevanju informacij o izdelkih in zasledovanju prodajnih potencialov, odklepa neomejene priložnosti povezane z mobilnimi nakupi in krepi prodajno uspešnost.

Iskalnik Petal prek funkcije priporočanja in digitalnega pomočnika (Smart Assistant), ki se pri delovanju zanašata na algoritme umetne inteligence, partnerjem s področja spletne (mobilne) trgovine nudi veliko komercialnih rešitev s funkcijami, kot so pametni nasveti za izboljšanje prikaza izdelkov na spletnih mestih trgovcev.

Načrtovanje potovanj od začetka do konca

Orodje Petal Travel Center mobilnega iskalnika nudi podporo v vseh fazah potovanja, od načrtovanja letov do izbire hotelov. Da bi partnerjem nudil še več uporabnih funkcij, je bilo oblikovano za spletne turistične agente (OTA) in upravitelje kanalov (CM). Poenostavljen portal omogoča preprosto upravljanje spletne platforme in turističnih izdelkov z možnostjo pregleda njihovih statusov. Za partnerje, ki jih zanimajo dnevni podatki o produktivnosti, so na voljo dodatne zmogljivosti in sledenje klikov.

Zahvaljujoč optimizaciji iskanja, orodje Petal Travel Center nudi informacije o letih, hotelih in turističnih znamenitostih in izkorišča potenciala ekosistema mobilnih storitev HMS. Hoteli na primer lahko preprosto upravljajo informacije o ponudbi, sezname, cenike in spletne strani, s čimer optimizirajo spletno predstavitev, povečajo spletni promet in odzive uporabnikov. Tem pa funkcija iskanja hotelov priporoča hotelske verige in jih nudi preprosto dostop do iskanega. Omenjeno orodje že uporablja več kot 2 milijona hotelov po celem svetu.

Namenjeno lokalnim podjetjem

Orodje Business Connect je namenjeno predvsem lokalnim podjetjem. Omogoča jim, da oblikujejo pojavnost v iskalniku Petal, preverbo podatkov preko poštnega naslova ali telefona kot zaščito pred nepooblaščenimi spremembami, objavljanje promocijskih informacij vključno s fotografijami in video posnetki ter dodajanje delovnega časa, kontaktnih podatkov in razpoložljivosti storitev, s ciljem pritegniti potencialne stranke v bazi več milijonov uporabnikov naprav s storitvami HMS. Trenutno ga uporablja že več kot 6000 podjetji.

Z veliko možnostmi za prikaz kategorij lokalnih podjetij, od restavracij do kulturnih storitev, vrhunskimi lokacijami za prikaz lokalnih oglasov na zaslonu naprave, pa tudi s celovitimi možnostmi upravljanja vsebine in računov ter funkcijami poslovne analize, Petal Search Business Connect pomaga podjetnikom izstopati iz množice.

Ponudba, ki je na dosegu vsem

Nešteto vsestranskih in pametnih funkcije iskalnika Petal nudi veliko priložnosti lokalnim in globalnim podjetjem za izboljšanje produktivnosti. Mobilni iskalnik podjetja Huawei jim namreč lahko ponudi dostop do globalnega občinstva, ki je že preseglo število 730 milijonov uporabnikov.

Nove naprave Huawei

Iskalnik Petal boste med drugim našli tudi na najnovejših telefonih Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki navdušujeta z izjemnima cenama 499 € oziroma 349 €. Poleg njiju pa je Huawei nedavno predstavil še odlično serijo ur Watch GT 3, prenosnik MateBook 14s in ukrivljen monitor MateView GT, ki bodo kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.