Za ljudi, ki radi dosegajo svoje cilje

Študij na Abituri in FKPV z vrhunsko podporo za posameznika

Študij je super stvar. Še lepše je, če ga lahko povežemo z delom, športom, družino, dejavnostmi, ki nam veliko pomenijo. Podiplomski študij nam pomaga pri napredovanju in pri preusmerjanju naših kariernih poti. Dodiplomski študij, ki ga opravljamo v modulih, nam omogoča, da resno in redno študiramo, a nam ob tem ne zmanjka časa in moči za druge življenjsko pomembne aktivnosti.

Največja zasebna izobraževalna organizacija v Sloveniji že 30 let ponuja izvrstne povezave med teorijo in prakso. Na višji strokovni šoli Abitura in na Fakulteti za komercialne in poslovne vede (FKPV) so študirali mnogi uspešni posamezniki. Med njimi so ugledni direktorji, podjetniki, svetovalci, mnogi športniki in kulturni ustvarjalci. Programe višje strokovne šole in fakultete radi izbirajo že zaposleni ljudje in tisti z družinami. Številni so začeli z višješolsko ravnjo in nadaljevali do visokošolske diplome, magisterija in doktorata. Med takšnimi so tudi tisti, ki so študij na drugih izobraževalnih ustanovah opustili.

Kaj je tu drugače?

Že od samega začetka delovanja na Abituri in FKPV, ki izvajata svoje programe v Celju in na dislociranih enotah po vsej Sloveniji, prisegamo, da nista dovolj le diploma in priznan študijski program. Pomembni sta tudi ustrezna organizacija in podpora posamezniku, da zmore izpolniti svoje izobraževalne cilje. Tako redni študij kot študij ob delu olajša izvedba vseh predavanj v popoldanskem času in v strnjenih vsebinskih sklopih. Programi vključujejo vsa gradiva, izpiti so takoj po zaključenem posameznem predmetu. Ker imamo posluh za posameznika, se – kadar je to potrebno – čas in način izvedbe prilagodita tako, da lahko študent normalno opravlja svoje obveznosti tudi v primeru npr. bivanja v tujini, udeležbe na olimpijadi, večizmenskega dela in podobno.

Kaj študirati tukaj?

Nekatere programe smo zasnovali kot prvi v Sloveniji, v več programov kot prvi uvajamo predmete, usmerjene v aktualna znanja (npr. veriženje blokov in kriptovalute). Katerikoli program izberete, se lahko zanesete na povezovanje teorije in prakse. Izbirate lahko med kar 15 programi, usmerjenimi v poklice s področja ekonomije, komerciale, informatike, poslovnih ved, varnostnih ved, turizma, gostinstva in velnesa ter organiziranja socialnih mrež.

Kako dolgo študirati?

Programi višje strokovne šole vas lahko do diplome pripeljejo že v dveh letih. A kar je pomembnejše: način študija je tak, da ga opravljate korak za korakom. Vselej so možnosti za poglabljanje! Med posebej zanimivimi novostmi je nov magistrski študij Poslovnih ved II. z usmeritvami v poslovno informatiko, varnostni menedžment, komercialo ali turizem. Ta študij izbirajo diplomanti različnih visokošolskih smeri. Po dokončanju lahko znanje še poglobite z doktorskim študijem poslovnih ved.

Komu zaupati?

Pri izbiri študija preverite mnenja sedanjih in nekdanjih študentov. Več kot 90 odstotkov naših študentov se strinja, da je pri nas pridobljeno znanje to, kar so iskali! Mnenja in izkušnje naših študentov najdete tudi v blogerskih zapisih mreže ljudi Abiture in FKPV na www.studiraj.si/blog. Pridite na informativni dan ali pa se preprosto najavite na klepet – v živo ali na daljavo. Radi spoznavamo posameznike in njihove študijske cilje!

www.abitura.si

www.fkpv.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.