Za rast je potreben kontRAST

FreeŠn je študentski projekt, ki ga že deveto leto zapored organizirajo člani študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Izvedba letošnjega freeŠna se bo sprotno prilagodila razmeram in ukrepom v državi, a kreativna revolucija je vseeno neizogibna.

FreeŠn je sestavljen iz sklopa delavnic in najbolj freeŠnega natečaja kreativnega komuniciranja v slovenskem prostoru. Projekt ponuja izpostavitev dela mladih kreativcev in omogoča sodelovanje z realnimi naročniki ter strokovnjaki. Tako delavnice kot natečaj so popolnoma brezplačni, saj želimo ponuditi priložnost vsem, ki so pripravljeni izstopiti iz cone udobja ter se v zameno za pridobitev izkušenj in nadgradnjo veščin prepustiti toku kreative.

Že nekaj časa svet zaznamujejo turbulentne razmere, zaradi katerih smo morali spremeniti načine druženja, komuniciranja in celo ustvarjanja, vendar kreativnost, ki kontradiktira neznanim tokovom, žari kljub pomanjkanju svetlih žarkov. Ko si drznemo raziskati in zarisati kontraste, najdemo pot do domišljijskih vrat in navdih za odkrivanje globine v vsakdanu.

Kje kontrasti najdejo svojo harmonijo, kje se srečajo nasprotja in zasejejo seme, ki raste močno in neutrudno, bomo skupaj odkrivali na letošnjem, že 9. freeŠnu!

Za rast je potreben kontRAST!

Več o programu, natečajih in samem poteku letošnjega 9. freeŠna lahko najdete na Facebooku @freesn.natecaj, Instagramu @cistfreesn in naši spletni strani www.freesn.si.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKakšno mesto imajo maščobe v prehrani?
Naslednji članekNajbolj čudni športi
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.