Zabeležite romantični zmenek za vse večne čase s Huawei P50 Pocket

Naj bo zmenek, prijetna večerja v dvoje, razvajanje v salonu dobrega počutja ali zgolj sprehod po parku, za vsakega od teh trenutkov želimo, da je popoln in da se ga bomo še dolgo spominjali. Čeprav je postalo fotografiranje romantičnih trenutkov nekaj povsem normalnega, si priznajmo, da pogosto ne vemo, kako narediti popolno fotografijo, ki bo hkrati vzbujala prava čustva in izgledala nadvse romantično.

Ves čas v pripravljenosti

Najlepši trenutki se pripetijo nepričakovano in ko se, morate biti pripravljeni, da jih ujamete. Nagrada je mamljiva. Podoživljanje trenutka kadarkoli si boste to zaželeli. Zaradi tega je izrednega pomena, da imate pri sebi zanesljivo in fotografsko vsestransko napravo. Popoln za takšne primere je čudovit zložljiv pametni telefon Huawei P50 Pocket, saj zna popolno fotografijo ali video posnetke ustvariti v vseh svetlobnih razmerah. Podnevi in ponoči!

Popoln čas za zmenek

Eden najbolj romantičnih trenutkov je sončni zahod. Eterični dogodek na nebu pričara celotno barvno paleto in je zato odlična priložnost za popolno romantično fotografijo. Na voljo imate dva pristopa, odvisna od tega, kaj želite poudariti. Če lovite čudovite barve neba in osvetljene oblake, potem obzorje postavite na spodnji rob prizora, da bo nebo zasedalo večino pogleda kamere. Nikar ne pretiravajte in se ne posvetite le nebu. Naj bodo v prizoru še drugi elementi, kot so zgradbe, drevesa in predvsem ljubljena oseba, ki poudarijo pomembnost trenutka in dodajo fotografiji globino.

Sončna svetloba je popoln naravni vir, toda ko gre za fotografiranje, je najboljši čas dneva tako imenovana zlata ura. Trenutek tik pred sončnim zahodom, ko je svetloba topla, mehka in ustvarja slikovito vzdušje. Takrat je vredno imeti v žepu zložljivi telefon Huawei P50 Pocket. Opremljen je namreč z večspektralno kamero (Ultra Spectrum) in slikovnim pogonom XD Fusion Pro, ki celovito izboljšata barve in dinamični razpon fotografije z veliko boljšo absorpcijo svetlobe in jasnostjo. Kamera s tipalom namreč zajame ves spekter valovnih dolžin svetlobe in bolj natančno reproducira barve. Življenje si poenostavite s pomočjo aplikacije, ki pove, kdaj je zlata ura. Splača se vam pokusiti, kajti fotografija tega čudovitega trenutka bo postala ena vaših najljubših.

Vnesite barve v spomine

Barve v življenju igrajo pomembno vlogo – vplivajo na razpoloženje in so pomemben del spominov. Ko se odpravite na zmenek, ste še bolj kot običajno pozorni na vse okoli sebe. Na pokrajino in na svoja oblačila ter želite, da so takšna, kot jih vidite s svojimi očmi, ujeta tudi na fotografijah. Kamera in človeško oko mešata barve, da vidita cel barvni spekter. Ko želite ujeti barvi trenutek, je smiselno zmešati elemente osnovnih barv (rdeča, zelena in modra) z nasprotnimi barvami (svetlo modra, rumena in vijolična).

Takšna kombinacija omogoča največji barvni kontrast, zato predstavlja dober način ustvarjanja očesu privlačnih fotografij. Kamera True-Chroma s 40-milijonskim tipalom in večspektralna kamera posnemata človeško zaznavanja barv, da so na fotografijah upodobljene realistično. Tako lahko na primer šopek rdečih vrtnic združite s svetlo modrim oblačilom ter ustvarite čudovito in vpadljivo fotografijo.

Podrobnosti poskrbijo za edinstvenost

Ravno zaradi podrobnosti ste edinstveni, zato bodite pozorni nanje tudi na zmenku. Lahko je to čudovit kos nakita ali gurmansko predstavljena jed, ki se jo odločite fotografirati. Pozorni bodite na predmet in na ozadje, saj to ne sme odvrniti pozornosti od izbranega motiva. Da bo fotografiranje preprostejše, vključite prikaz mreža na zaslonu in jo uporabite za kadriranje.

Posnetki hrane so izredno priljubljeni. Polega primernega kadriranja je pomembno, da fotografirate od zgoraj in pravokotno navzdol. Nikar se ne bojte vstati, da boste lahko zajeli ne samo podrobnosti na krožniku, temveč ravno tako predmete v bližini, ki naredijo trenutek poseben. Za zajem podrobnosti je zanesljiva naprava neprecenljiva. Zahvaljujoč večspektralni kameri in optiki XD, novi pametni telefon Huawei P50 Pocket ustvari svetlejše fotografije z več globine in podrobnosti tudi v šibkejši svetlobi večerje ob svečah.

Odlična uporabniška izkušnja

Huawei P50 Pocket pa še zdaleč ne blesti le na fotografskem področju, ampak pri celotni uporabniški izkušnji. Opremljen z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo, uporabniku da dostop do trgovine z aplikacijami AppGallery, zmogljivega vsestranskega iskalnika Petal Search in zemljevidov Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami.

V trgovini AppGallery so uporabnikom dosegljive vse globalne in lokalne aplikacije, ki jih ti potrebujejo, od družbenih omrežij, kot sta TikTok in Snapchat, klepetalnic, kot sta Viber in Telegram, in transportnih, kot je Bolt, do finančnih, kot sta Revolut in Curve, zabavnih, kot sta Deezer in Tidal, popotniških, kot je Booking.com, in priljubljenih iger, kot sta Lords Mobile in Gardenscapes. Pri oblikovanju uporabniške izkušnje so dali prav poseben poudarek dostopu do bančnih in finančnih aplikacij. Tako se je le v preteklem letu pridružilo več kot 300 ključnih mednarodnih in lokalnih bank, med drugim v Sloveniji NLB, NKBM, Sparkasse, Sberbank, Intesa Sanpaolo in mBills. Huaweievi uporabniki zdaj lahko s telefonom tudi plačujejo, zahvaljujoč NFC-rešitvi za brezkontaktno plačevanje. Prek iskalnika Petal Search pa med drugim lahko dostopate do aplikacij, kot so Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Signal, Twitter, Twitch, Discord, Pinterest, LinkedIn, Netflix, Spotify in druge.

V navezi s tem je uporabnikom na voljo tudi priročno središče AppsOnHMS, ki na enem mestu nudi postopke namestitve za vsako aplikacijo, ki jo želijo imeti na telefonu.

Povezan ekosistem

Pametni telefoni Huawei P50 Pocket se sicer skupaj s Huawei P50 Pro pridružujejo širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej sta tu telefona srednjega cenovnega razreda Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, njima pa sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT in nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.