Zagotovljen orgazem v nekaj minutah!

Ženska v spodnjem perilu leži na postelji
Foto: on Svet erotike

Dandanes že skoraj vsi vemo, da je samozadovoljevanje naraven in zdrav način raziskovanja svojega telesa in uživanja v spolnosti ter je pomemben za naše duševno in fizično zdravje. Orgazem ima namreč številne pozitivne učinke, kot so lajšanje bolečine, izboljšanje razpoloženja ter boljši spanec. Obenem pa se ob doživljanju orgazma sprošča tudi hormon sreče. In le komu se ne prikrade nasmešek na obraz ob eksplozivnem orgazmu?

Ko pa v samozadovoljevanje dodamo še vibrator, pa prejmemo orgazme, ob katerih se zvijajo prsti. A vibrator je več kot le sredstvo za orgazem. Je erotični pripomoček, s katerim lahko bolje spoznamo svoje telo (območja užitka), kar nam lahko prinese večje zadovoljstvo med spolnimi odnosi. Ker kdo bo najbolje vedel, kaj nam paše, kot mi sami?

Medtem ko je večina ljudi seznanjenih z običajnimi vibratorji, pa v sex shopu Svet erotike lahko najdemo tudi vibratorje na zračno valovanje (Air Pulse), ki s  tehnologijo zračnega valovanja stimulirajo klitoris s spretnimi zračnimi impulzi, ki se občutijo kot jezik nadarjenega ljubimca, vendar brez neposrednega stika s kožo.

Ženska z zaprtimi očmi in odprtimi usti za stekleno steno, na kateri so vidne kapljice
Foto: on Svet erotike

Ena od glavnih prednosti uporabe klitoralnega stimulatorja na zračno valovanje pri samozadovoljevanju je, da ta tehnologija omogoča nežnejšo in bolj subtilno stimulacijo klitorisa kot tradicionalni stimulatorji. To je lahko še posebej koristno za ženske, ki so občutljive na preveč močno stimulacijo in želijo bolj nežen pristop k samozadovoljevanju. Vendar to ne pomeni, da pulzacije niso močne. Ravno zaradi nežnejšega pristopa klitoris po orgazmu ni tako močno občutljiv kot pri direktni stimulaciji, kar omogoča večkratne orgazme. In naj poudarimo, orgazmi so globlji in bolj intenzivni kot pri klasični stimulaciji.

Satisfyer Pro 2 Generation 3

Ena izmed najnovejših in najbolj priljubljenih naprav te vrste je novi klitoralni stimulator Satisfyer Pro 2 Generation 3. Medtem ko je njegov predhodnik Satisfyer Pro 2 stimuliral klitoris le z 11 zračnimi valovi, je Pro 2 Generation 3 še boljši. Ta izboljšana različica je poleg zračnega valovanja opremljena tudi z 12 zmogljivimi programi vibriranja, ki ponesejo naš orgazem na novo raven.

Poleg tega Pro 2 Generation 3 na novo definira orgazme s tehnologijo Liquid Air. Ta tehnologija posnema čutno valovanje utripajoče vode in zagotavlja valovite, tapkajoče gibe po klitorisu. Vse to omogoča dodatna kapica s tanko in super mehko silikonsko membrano, ki jo enostavno namestimo na glavo stimulatorja. Naše telo bo preplavil z valovi užitka, ki ustvarjajo posebno naraven občutek in omogočajo kristalno čiste orgazme, kot jih še nismo doživeli.

Vibratorji v različnih barvah
Foto: on Svet erotike

Satisfyer Pro 2 Generation 3 s svojimi intenzivnimi tlačnimi valovi in mravljinčnim utripanjem zagotavlja stimulacijo klitorisa brez dotika in s tem dodatno dozo užitka. Vključuje dodano kapico, ki uvaja tehnologijo Liquid Air, ki posnema čutno valovanje tekoče vode!

Ima prefinjen, mat dizajn in je izdelan iz 100-odstotnega telesu varnega silikona z mehkim občutkom na dotik, ki je izjemno gladek na koži in je še posebej higieničen. Brez težav bo drsel po koži in nas razvajal. Silikon prav tako ne reagira s telesnimi tekočinami in je popolnoma varen za uporabo z lubrikanti na vodni osnovi.

Zahvaljujoč vodotesni (IPX7) prevleki ni le idealen spremljevalec med toplo kopeljo ali sproščujočim prhanjem, temveč tudi enostaven za čiščenje z mlačno vodo in čistilom za igrače. Ko dosežemo vrtoglave višine užitka, lahko vibrator enostavno napolnemo s priloženim magnetnim USB polnilnim kablom.

Roka drži vibrator
Foto: on Svet erotike

Na voljo je tudi z aplikacijo Satisfyer Connect, s katero bomo uživali v še večji raznolikosti v svojih samostojnih urah. Je mejnik sodobnega ljubezenskega življenja! Igračko enostavno povežemo preko povezave Bluetooth z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect, ki omogoča komunikacijo in interakcijo kar preko interneta. Z njo lahko raziskujemo tridimenzionalni svet vznemirljivih ljubezenskih iger in spremenimo svoja ljubezenska življenja na načine, ki si jih prej nismo predstavljali. Individualne, natančno stopnjevane vibracijske ritme in vzorce je mogoče ustvariti z uporabo občutljivega upravljanja na dotik – poleg obstoječih. Omogoča nam, da povežemo svoj račun Spotify in doživimo orgazem ob basih naše najljubše pesmi. Aplikacija je na voljo za naprave Apple, Android, tablične računalnike in Apple Watch ter poleg mesečnih posodobitev ponuja redni tok novih funkcij.

Satisfyer Pro 2 Generation 3  je za vse, ki si želite odkriti nov svet masturbacije in izkusiti nove dimenzije orgazmov. Omogoča dva različna načina stimulacije klitorisa skupaj z vibracijami, ki se jih lahko upravlja ločeno. Novi stimulator je v sex shopu Svet erotike na voljo v treh različnih barvah in bo zagotovo postal vaš najljubši erotični pripomoček.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.