Zakaj moraš imeti vibrator PMV20?

oglasno sporočilo

Predstavljam ti novo kolekcijo erotičnih igračk, ki je bila ustvarjena prav zate. Kako to mislim? Preprosto. Beri dalje, da izveš več, tvojo radovednost pa tudi nagradimo – poklanjamo namreč prav poseben popust!

PMV20 je kratica za Post Modern Vibes 2020, leto, v katerem je znamka nastala. Navdih za kolekcijo so avtorji črpali iz umetnosti, kar je vidno že na daleč. Igračke namreč izstopajo s prepoznavnim, barvitim dizajnom in zanimivimi barvnimi kombinacijami, namenjene pa so v prvi vrsti tistim, ki razmišljajo izven okvirov in si drznejo biti svoji. Ključne besede, ki opisujejo slog igračk, so drznost, barvitost, samozavest, drugačnost in edinstvenost. Prav zato imamo daleč največ zadovoljnih uporabnic (in uporabnikov) med mladimi in skrajni čas je, da si eno omisliš tudi ti – zase ali za darilo.

Naroči jo z 20% popusta s kodo PMVS20 v trgovini Svet Užitka. Popust velja prav na vse igračke omenjene kolekcije. Še oklevaš? Beri naprej, kjer boš o igračkah PMV20 izvedel/a več.

Seksi igračke kolekcije PMV20

Kolekcijo sestavlja 5 vibratorjev v pisanih barvnih kombinacijah:

Poleg čudovitih barv in modernih oblik izstopajo tudi zato, ker ponujajo:

  • močne vibracije,
  • so popolnoma vodoodporni, kar omogoča tudi preizkušanje pod tušem ali v kadi,
  • polnjenje z USB kablom,
  • imajo pa tudi potovalno ključavnico, ki poskrbi, da se ne vklopijo nepričakovano.

Ti je všeč? Naj ti pomagamo izbrati pravi model.

Kateri vibrator PMV20 je pravi zame?

Rabbit vibrator Meta oziroma Copy sta odlična izbira, če iščeš zmogljivo igračko za dvojni užitek. Z njima lahko namreč sočasno stimuliraš tako klitoris kot G-točko, oba pa ponujata še funkcijo vrtenja. Preizkusiš lahko 13 različnih načinov vibracij in 12 nastavitev vrtenja. Edina razlika med njima je v nastavku za klitoris – Meta ima zajčka, Copy pa delfinčka.

Si želiš še eno stopnjo užitka več? Potem moraš preizkusiti dvojni vibrator Vice. V resnici je pravzaprav trojni, saj ponuja stimulacijo G-točke, ščegetavčka in še zadnjice. Srednji del se tudi vrti. Kot zanimivost naj povem, da je med vsemi modeli kolekcije PMV20 Vice najbolj priljubljen. Tako kot predhodna modela pa tudi on ponuja 13 različnih načinov vibracij in 12 nastavitev vrtenja.

Če te vrtenje ne zanima in si želiš samo intenzivne stimulacije, je zate vibrator Tone. Zakaj? Zaradi ergonomsko ukrivljene konice je idealen za draženje G-točke, kombinacijo vibracij in masažo z rebri pa lahko preizkusiš tudi na ščegetavčku. Tone ima 2 močna motorja in 13 nastavitev vibracij, ne ponuja pa rotacije.

Če pa si bolj kot vaginalne stimulacije želiš, da se nekdo posveti tvojemu ščegetavčku, je zate kot naročen masažni vibrator Base. Base bo prijetno zmasiral klitoris, lahko pa tudi druge dele telesa: bradavičke, hrbet, presredek … Njegova glava se popolnoma prilagodi obliki telesa, upravljanje pa je enostavno, in sicer s priročnimi gumbi na ročaju vibratorja. Base ponuja 11 različnih načinov vibracij.

Različni barvni vibratorji

In kako do popusta?

Ker je vibrator kolekcije PMV20 igračka, ki jo MORAŠ imeti v predalu, smo zate pripravili popust. Kako do njega? Obišči spletno stran Svet užitka, izberi svojega junaka PMV20 in v zadnjem koraku vpiši posebno kodo za popust – PMVS20. S tem si zagotoviš kar 20-odstotni popust.

Še nekaj uporabnih informacij

Ena od prednosti vibratorjev PMV20 je tudi, da jih zlahka napolniš s priloženim USB kablom. Luknjica se nahaja na zadnji strani igračke, pri prvem polnjenju pa jo moraš le malce bolj predreti. Dokler se vibrator polni, utripa lučka, ko pa je popolnoma napolnjen, lučka gori neprekinjeno. Za vklop in izklop pritisneš in držiš spodnjo tipko 3 sekunde. Če želiš izkoristiti potovalno ključavnico, pa držiš zgornji dve tipki pritisnjeni hkrati 3 sekunde.

Vse igračke kolekcije PMV20 so vodoodporne, kar ti omogoča, da jih preizkusiš tudi pod tušem ali v kadi. Veliko žensk se v vodi bolj sprosti in uživa, sama izkušnja samozadovoljevanja v vodi pa je prav tako nekaj posebnega. Vodoodporen vibrator je tudi enostaven za čiščenje, saj lahko celega potopiš v vodo, medtem ko moraš pri ostalih paziti, da voda ne prodre vanje.

Če sem že pri čiščenju – igračko pred uporabo in po njej očisti z blagim milom in toplo vodo oziroma s čistilom za erotične igračke. Poskrbi, da se pred shranjevanjem dobro posuši.

In še en nasvet: vibrator uporabljaj skupaj z lubrikantom na vodni osnovi. Mnogi sicer verjamejo, da je lubrikant nekaj, kar uporabljajo samo ženske, ki imajo suho nožnico. Vendar ne. Lubrikant poskrbi za gladko drsenje in s tem izboljša izkušnjo.

Še dvomiš, zakaj imeti vibrator?

Vibratorji so priljubljene in zaželene erotične igračke predvsem pri ženskah, nič pa ni narobe, če jih uporabljajo tudi moški, saj z različnimi načini in močjo vibriranja ponujajo intenzivno stimulacijo in neverjetne občutke. Uporabiš jih lahko pri samozadovoljevanju ali v paru, s čimer popestriš spolno življenje.

Vibrator lahko pomaga tudi do hitrejšega orgazma oziroma orgazma na sploh. Veliko žensk ima težave z doživljanjem orgazma tako med samozadovoljevanjem kot med spolnim odnosom in vibrator ponuja prijetno dodatno stimulacijo.

Orgazem pa ni pomemben le za partnerski odnos, temveč močno vpliva tudi na telo in zdravje. Endorfini, ki se med tem sproščajo v telesu, sproščajo mišice, pomagajo uravnavati stres, povečan pretok krvi pa utrjuje nožne mišice.

Naštetih je več kot dovolj razlogov, da si omisliš lepotca PMV20. Poglej si še video spodaj s preprostim klikom!

Vibratorji PMV20 - Z izjemno močjo vibratorja, do vrhunskih užitkov

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.