Zaplešimo v 2021 obuti v prave čevlje

Še čisto, čisto malo in zgodila se bo ona najtežje pričakovana noč v letu – noč, ko se staro prevesi v novo, ko pometemo stran z navlakami preteklosti in se optimistično zazremo v prihodnost. Čeravno bo silvestrovanje letos zagotovo drugačno, v prvi vrsti predvsem bolj mirno in preživeto v ožjem, najverjetneje kar družinskem krogu, pa ga velja tudi letos napraviti nepozabnega: s kreativno novoletno večerjo, z izbiro steklenice vrhunske penine, z modnim in glamuroznim stajlingom in seveda s pravim, slavnostni priložnosti primernim, parom čevljev.

Nadomestite poletno sonce z rdečo

Rdeča bo v prostor vnesla poletje in zbrane grela namesto poletnega sonca. Poleg tega boste z drznimi rdečimi gležnarji ara v imitaciji krokodila, sploh, če jih boste združili še z rdečo šminko na ustnicah, letu 2020, ki se poslavlja, drzno in samozavestno za vedno pomahali v slovo.

čevelj

Bleščic in sijočih materialov ni nikoli preveč

Tako, kot smo zapisali v naslovu: bleščic ni nikoli preveč, sploh pa ne decembra. Zato si nadenite z bleščicami posuto srebrno obleko, za nameček pa ji dodajte še svetleče srebrne škornje ara. Upajte si pretiravati, kot da bi želeli privabiti vse poglede tega sveta. Zakaj pa ne – zaslužite si!

buler

Nazaj k naravi

Novo leto je pravzaprav praznik, ki so ga Mezopotamci praznovali ob spomladanskem enakonočju. Z njim so simbolno počastili ponoven prihod življenja, ko se dan začne daljšati in se rastline začno pripravljati na nov ciklus rasti. Zakaj ne bi z izbiro »oversize« karo plašča z napihnjenimi rokavi ter semiš gležnarjev ara v odtenkih rjave narave na ta praznik počastili tudi mi?

škorenj semiš

Zlata, ki te ljubim, zlata

In seveda na ta morda celo najstarejši praznik na svetu – prvič so Mezopotamci novo leto praznovali okoli 2.000 let pred našim štetjem – ne sme umanjkati niti ena izmed najžlahtnejših kovin na svetu – zlato. Pa četudi samo v obliki zlate tiare na glavi, zlate verige okoli vratu ali pa elegantne zlate torbice ara v manjši ali večji izvedbi.

torbice

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.