Znani so vsi nastopajoči na Škisovi tržnici 2023!

Študenti na Škisovi tržnici
Foto: on Zveza ŠKIS

Manj kot dva tedna nas ločita od Škisove tržnice, največje prireditve na prostem za mlade v Sloveniji, ki bo letos potekala 11. maja 2023. Kardeljeva ploščad bo postala prostor pestrega dnevnega in večernega dogajanja. Znani so tudi že vsi nastopajoči. Imetniki NLB Pay si lahko vstopnico po ceni 8 EUR zagotovite samo še do konca meseca.

Škisova tržnica bo svoje prve obiskovalce sprejela že ob 11:45. Popoldanski program bo pester inzanimiv, zato se vsekakor splača priti že opoldne. Škisovo tržnico bo otvoril tradicionalen mimohod študentskih klubov, nastop mažoretk in pozdravni govori. Tudi letos nam bodo ponudili domače dobrote študentski klubi iz 6 različnih regij. Mogoče bo obiskati tudi mednarodni otoček, kjer se bodo predstavile mednarodne organizacije. Obiskovalci se bodo lahko sprehodili med stojnicami naših partnerjev, ki bodo ponujale najrazličnejše aktivnosti, od zabavnih iger do plesnih ritmov. Med stojnicami se bodo v organizaciji Zveze slovenske podeželske mladine odvijale študentske igre, na glavnem odru pa se bodo v tem času izvajale različne nagradne igre. Ob koncu popoldanskega dogajanja bomo nagradili najbolj izvirno opremljeno stojnico ter najbolj čisto regijo. Seveda bo poskrbljeno tudi za vse lačne in žejne. Poleg dobrot na stojnicah študentskih klubov, bo na prizorišču
tudi ponudba različne hrane in pijače.

Študenti igrajo namizni nogomet
Foto: on Zveza ŠKIS

Znani so tudi že vsi nastopajoči. Za pester zaključek večera bodo na glavnem odru poskrbeli Naboj, Pižoni, Angel’s ex, Plateau, Orlek, Društvo mrtvih pesnikov, Pero Lovšin, Big Foot Mama in YU generacija. Na elektro odru pa bodo obiskovalci lahko uživali v ritmih Rise Brown, Sibbjaga, Lare Lens, Aneya F., VI·AL-a, Veztaxa in Glie. Celoten spored nastopajočih je objavljen tudi na Facebook in Instagram profilu Škisove tržnice ter na spletni strani.

Da bo Škisova tržnica res edinstvena, bo poskrbel NLB. Imetniki aplikacije NLB Pay boste na dan dogodka deležni številnih ugodnosti – vse od hitrejšega vstopa na prireditev skozi NLB Pay VIP vhod do edinstvene akcijske cene pijač (4+1 gratis). Poleg vseh ugodnosti na Škisovi tržnici, mobilna denarnica NLB Pay vsem uporabnikom zagotavlja varno, hitro in enostavno uporabo. Vse od potrjevanja spletnih nakupov, nakazovanja denarja s takojšnjimi plačili Flik in še mnogo več.

Organizator poziva vse obiskovalce, da si pravočasno zagotovite vstopnico v predprodaji in se s tem izognite gneči na vhodu. Imetniki NLB Pay si lahko vstopnico po ekskluzivni ceni 8 € zagotovite še do 30. 4. 2023, za ostale so vstopnice po ceni 12 € na voljo na povezavi in na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Na dan dogodka pa bo vstopnice po ceni 15 € možno dobiti tudi pri vhodu na prireditveno prizorišče.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.