Znebi se mozoljev s črnim milom

Katja Grudnik Karbonoir proti mozoljem
Katja Grudnik

Te dni se pojavlja vse več izdelkov z aktiviranim ogljem, od zobnih past do mil za umivanje ?. Aktivno oglje ima namreč detox lastnosti, saj nase veže strupe, zato ga v medicini uporabljajo za razstrupljanje.

Mlado slovensko podjetje Karbonoir, ki se specializira v naravnih kozmetičnih izdelkih z aktiviranim ogljem, je med drugim pripravilo tudi Kn črno milo, ki je hitro postalo prodajna uspešnica. To milo je 100 % naravno in ročno izdelano v Sloveniji, črno pa je zato, ker vsebuje aktivirano oglje, pridobljeno iz kokosovih lupin. To naravno milo (ki je, mimogrede, tudi zapakirano v prikupno embalažo brez plastike ♻️) je pomagalo že ogromno ljudem z raznimi oblikami te kožne bolezni.

Zanimivo je bilo to milo prvotno zdelano za težave z dermatitisom (kronično kožno vnetje), uporabniki pa so kmalu ugotovili, da pomaga tudi pri mozoljih, oziroma aknah. Med njimi se nahaja tudi lepotna blogerka Katja Grudnik, ki na svojem blogu prisega, da so ji podkožni mozolji zginili po treh dneh uporabe.

Kn črno milo je namenjeno umivanju tako obraza kot telesa, zato se ga lahko uporablja proti mozoljem na obrazu, mozoljem po hrbtu in celo mozoljem na lasišču, saj je milo primerno tudi kot šampon za lase! ?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.