Zobni aparat in ustna nega na poti

Zobni aparat na poti
Zobni aparat na poti Foto: on curaprox

Vzdrževanje dobre ustne higiene je naša vsakodnevna prioriteta, a če nosimo fiksni ortodontski aparat, je še toliko pomembneje, da to jutranjo in večerno rutino iz kopalnice ponesemo s seboj – kamorkoli gremo – v šolo, službo, na celodnevni izlet ali potovanje …

Odkrijte potovalni set ortho, rešitev »vse-v-enem« za brezhibno ustno nego na poti:

  1. Zobna ščetka CS 5460 ortho: S posebnim utorom, vrsto skrajšanih ščetin, izvrstno čisti okoli nosilcev in žičk fiksnega zobnega aparata, dobro pa očisti tudi zobe in dlesni.
  2. Medzobne ščetke CPS in posebno dvojno držalo: Priložene medzobne ščetke poskrbijo za čiste medzobne prostore (CPS prime 07 in CPS ortho 14) ter skrita mesta okoli nosilcev in žičk (CPS 18).
  3. Okusna zobna pasta Be you: Prekinite z rutino in ščetkanje dvignite na višji nivo. Nežna belilna zobna pasta za vsakodnevno uporabo bo s svojim okusom zagotovo poskrbela za to, da se boste ščetkanja veselili bolj kot bi se ga sicer. S svojimi učinkovinami ščiti in neguje dlesni.

Zakaj izbrati potovalni set ortho?

Priročen: kompakten set, ki paše v vsak žep, vsebuje vse, kar potrebujete za ustno nego kjerkoli ste.

Za ciljano čiščenje: posebno oblikovani pripomočki so kos vsem težje dosegljivim področjem v ustni votlini.

Celostna nega: trije različni pripomočki, popolna ustna nega. Vedno in povsod.

Ste prepoznali vse prednosti potovalnega seta ortho? Odlično! Etui, ročaj ščetke in dvojno držalo za medzobne ščetke so namenjeni ponovni uporabi, zato lahko menjate le nastavke ščetke in medzobnih ščetk. Svojo najljubšo zobno pasto Be you lahko poiščete med šestimi sočnimi okusi.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZaradi tega je Roomba njegova najboljša prijateljica
Naslednji članekOcena filma: Podli fantje 4

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.