Brez izgovorov v nov program No Excuse Zagovorniki

Mladinska zveza Brez izgovora Slovenia (No Excuse Slovenia), ki spodbuja mlade k aktivni družbeni, politični in okoljski participaciji, vabi k vključitvi v nov program No Excuse Zagovorniki. Nov program je namenjen mladim med 19 in 23 let, ki želijo aktivno spreminjati svet na bolje. Si med njimi?

O programu

Program te bo opremil s številnimi koristnimi znanji o temeljnih vidikih mladinske participacije, trajnostnega razvoja in javnega zdravja. Aktivnosti bodo potekale v obliki usposabljanja in izobraževanja v živo in online, aktivnega delovanja v projektnih skupinah, mednarodnih izmenjav in družabnih dogodkov. Ponujajo pa tudi vodene razmišljujoče aktivnosti ter najrazličnejše izzive za poglobitev znanja in veščin. V skladu z zasnovo programa lahko pridobiš najrazličnejše kompetence: osebnostne spretnosti, kompetence zagovorništva in kritičnega mišljenja, vodstvene in projekte spretnosti itd.

No Excuse Zagovorniki.

Ob zaključku certifikat in priporočilo

Program traja 2 leti oziroma 4 sezone. Ob zaključku prejmeš certifikat in pisno priporočilo o pridobljenih kompetencah, kar ti lahko pomaga pri tvoji nadaljnji karieri in pridobivanju študentskega dela ali zaposlitve. Več o prijavi in ceni programa si lahko prebereš na njihovi spletni strani.

O organizaciji Brez izgovora

Gre za nacionalno mladinsko organizacijo, ki stremi k pozitivnim družbenim spremembam in osebnosti rasti mladih. V obliki učinkovitih izobraževalnih programov, namenjenih zmanjševanju neenakosti v zdravju, povečanju zdravstvene in okoljske pismenosti ter spodbujanju aktivnega državljanstva usposabljajo mlade za aktivno participacijo v sodobni družbi.

Prejšnji članekLucija Vrankar, stevardesa iz Dubaja
Naslednji članekFižolov burger: Recept za okusni burger iz vsestranske stročnice

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.