Lucija Vrankar, stevardesa iz Dubaja

Lucija Vrankar

Lucija Vrankar v opravi setavrdese zunajSi predstavljaš, da se popolnoma naključno prijaviš na delo stevardese za letalsko družbo Emirates iz Dubaja in si izmed sto kandidatov prav ti tisti, ki ga zjutraj pokličejo in rečejo: »Čestitam, izbrani ste«? Točno to se je zgodilo moji današnji gostji Luciji Vrankar, mnogim poznani pod ustvarjalnim imenom xlucy_time.

Lucija, ki je po izobrazbi vzgojiteljica predšolskih otrok, se je iz popolne radovednosti in želje po nečem novem prijavila na mesto dela stevardese za letalsko družbo Emirates, ki je leta 2019 zaposlovala v Sloveniji. Izmed sto kandidatov je bila najmlajša in niti v sanjah si ni predstavljala, kaj jo čaka.

Kakšni so bili občutki, ko si prejela »zlati klic« iz Dubaja?

Lucija pravi, da se do podrobnosti spomni trenutka, ko je na telefonu zagledala številko, ki je pomenila, da klic prihaja iz Dubaja. Ko je izvedela, da je izmed sto kandidatov prav ona srečna izbranka za delo stevardese, ji ni preostalo drugega, kot da od sreče izjoče vsa čustva, ki so jo preplavila.

Zelo hitro se je morala odločiti, kdaj odide v Dubaj. Tako so ji do septembra ostali še trije meseci, ki jih je pred odhodom izkoristila, kar se da odlično.

Kakšno je življenje v Dubaju?

Lucija Vrankar na razgledni točkiDubaj se od Slovenije vsekakor zelo razlikuje po domačnosti. Lucija nam je povedala, da sta v Dubaju dva načina življenja: ali greš tja, da služiš denar, ali pa da uživaš na počitnicah. Vmesne poti skorajda ni.

V pogovoru nam je predstavila svojo pot do Dubaja in veliko zanimivih dejstev o poklicu stevardese. Če bi torej rad izvedel, kako priti do sanjskega poklica in posledično življenja v Dubaju, prisluhni najinemu pogovoru in uživaj.

Lucijo lahko najdeš na njenem Instagram profilu xlucy_time, ali si ogledaš njene vloge na YouTube kanalu Lucy TIME.

? Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.