Osvoji brezplačno vinjeto 2021!

A man pays money to a cashier for a toll road Toll gate motorway entrance
Foto: kipgodi iz iStock

Si med tistimi, ki vinjeto vsako leto kupijo tik pred ali pa točno zadnjega januarja? Letos si jo lahko priboriš BREZPLAČNO in pozabiš na januarski opomnik za nakup. Kako? V nagradni igri Revije Študent! Nagradna igra traja do 21. decembra 2020, do glavnega žreba za vinjeto pa bomo podelili še tedenske nagrade.

Kdo ti podarja brezplačno vinjeto?

Brezplačno vinjeto ti letos podarja podjetje Špan d.o.o. Podjetje Špan d.o.o. je zasebno podjetje z več kot 35 letno tradicijo. Široka paleta njihovih kakovostnih storitev ti ponuja dobesedno vse – od celostne obravnave tvojega avtomobila pa do trenutka zase v njihovi kavarni. Zavedajo se pomena nadgrajevanja in tako na primer spletno naročanje na storitve ter nakupovanje s pomočjo spletne trgovine omogočajo že vrsto let.
Še vedno nisi menjal gum? Podjetje Špan ti ponja kar spletno rezervacijo termina. Do varne vožnje brez nepotrebnega čakanja in stanja v vrsti!.

Kako sodeluješ?

Preprosto! Prijaviš se v nagradno igro in si po želji možnosti za zmago povečaš še z dodatnimi dejanji: več informacij in SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI TUKAJ.

Veliko sreče!
Veliko sreče!
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKaj pomeni vladavina prava?
Naslednji članekKaj moraš vedeti o hrani in covidu-19?
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

1 komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.