Priložnost za sofinanciranje promocije slovenskih podjetij

Javni razpis Podjetniškega sklada Študent 2020/ R1

Vas je koronavirus spravil v težak položaj? Stranke omahujejo pri nakupih in obiskih, medtem ko se trudite svoje podjetje obdržati na nogah. V času krize je promocija še posebej pomembna, saj je to edini način, da svojim strankam poveste, da ste še vedno tukaj zanje.

Podjetje Nevtron & Companyd.o.o. s svojo 25-letno tradicijo dobro pozna učinke promocije in vedenje potrošnikov. Kljub neugodnemu položaju celotnega slovenskega gospodarstva se kot medij zavedamo možnosti, ki jih trenutna situacija prinaša.

V pomoč pri uresničevanju vaših promocijskih ciljev smo pripravili javni razpis Podjetniškega sklada Študent 2020/ R1. V skladu je na voljo 23.000 €, ki bodo prijaviteljem dodeljena skladno z razpisnimi pogoji. Razpis je namenjen mladim in majhnim podjetjem, oziroma vsem tistim, ki že nagovarjajo ciljno skupino mladih med 15. in 29. letom starosti. Višina sofinanciranja promocije znaša med kar 40 in 90 %. Vse informacije o razpisu ter prijavi se nahajajo na tej povezavi.

V prijavi na razpis izbirate med tremi promocijskimi paketi: Privlačna Šmarna gora je za tiste, ki bodo v teh časih zadovoljni z malce spodbude, Očarljivi Piran prinaša večjo spletno izpostavljenost, medtem ko Mogočni Triglav vključuje najbolj široko promocijo na vseh medijskih kanalih Študent.

Vabljeni na podjetniško popotovanje po medijskih kanalih Študent!

Prijave na javni razpis do 29. maja!

E: marketing [afna] nevtron.eu

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (3 ocen, povprečje: 5,00)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.